5 komikere i samme show kommer til Aalborg næste år

Tekst Pressemeddelelse | Foto Presse

Der er lagt i ovnen til årets comedy-brag når Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Ruben Søltoft, Mark Le Fêvre og Kasper Gross til oktober næste år inviterer til Comedy Ballroom

Som med 80’ernes Absolute Music opsamlingsplader, der gav publikum cremen af tidens hotteste artister, giver Comedy Ballroom landets mange comedy-hungrende fans en unik mulighed for at opleve fem af tidens absolut bedste stand-up komikere i et brag af et show.

Tre år har det taget at koordinere kalendere for at stable Comedy Ballroom Tour på benene. For det er mildest talt nogle travle herrer, der alle er booket langt frem i tiden. Hver har de sine respektive one-man turneer, TV-shows og filmoptagelser. Men det er nu lykkedes, at samle de største komikere til fire eksklusive aftener med comedy i nogle af Danmarks smukkeste sale i efteråret 2020. Alle komikere skal holde sig inden for en tidsgrænse på 25 minutter. Det er nemlig hér comedy er allerbedst, hvis man spørger manden bag Comedy Ballroom, Christian Sørensen, bedre kendt som Lille Christian.

– Jeg har længe haft en drøm om at udfordre nogle af landets bedste komikere på deres rå talent, dét, der oprindeligt bragte dem frem i rampelyset på de små klubber, og så eksponere deres unikke kunnen i et komprimeret format på landets største scener foran et bredt publikum, siger Christian, der selv har være med i flere afsnit af Klovn og også har en stor birolle i den kommende Klovn-film, der har premiere til januar.

De bare 25 minutter hver komiker har til at gi’ den sit bedste skud, betyder, at publikum roligt kan forberede sig på en syndflod af snappy pointer, knivskarp timing og jokes i særklasse.

Tidspresset er imidlertid kun ét element. Et andet, og langt sjovere, er at samle nogle af Danmarks dygtigste komikere på samme scene – et element, der er helt centralt for Comedy Ballroom. Der sker nemlig noget magisk, når man samler så meget erfaring i ét og samme show. ”Når man tænker på deres talent og erfaring, må det være svært at begrænse sig til 25 minutter. Det skal være skarpt. Begrænsning er en fantastisk driver” siger Christian og slutter ”Det er en helt igennem forrygende måde at opleve stand- up på, som jeg gerne vil formidle til et bredt publikum”.

Oplev de fem komikere til oktober næste år i nogle af landets allerstørste koncertsale.

Tourplan oktober 2020

3/10 Esbjerg – Musikhuset Esbjerg
8/10 Aarhus – Musikhuset Aarhus
9/10 Aalborg – Aalborg Kongres & Kultur center
22/10 Odense – ODEON

Billetter kan købes fra på torsdag den 12/12/2019 hos: akkc.dk og ticketmaster.dk