3 gode tips til at forkæle kæresten

Reklame

Annonce – Mangler du noget inspiration til at forkæle kæresten, så læs med her. Det kan tider være rart at forkæle sin kæreste lidt ekstra end normalt. Det giver rigtig god stemning og det vil blive husket, så hun en dag også forkæler dig. Man vil gerne vise at man er glad for hende og forkæle hende i dagligdagen, bare fordi man kan. Det behøves ikke altid være noget stort, som man har gjort rigtig meget ud af, det er ligeså meget de små ting der tæller, og som ofte også vil blive husket bedre. De små ting kan du blandt andet finde i butikken Matas. Læs med i artiklen her og få lidt inspiration omkring forkælelse til sin kæreste og hvad man kan gøre fremover, hvis man ikke har nogle ideer.

1. Vis hende interesse og vær opmærksom

Det er ofte de små ting, der tæller og som hun vil blive gladest for i sidste ende. Derfor er det en rigtig god ide at vise hende interesse. Det kan man gøre ved at være spørgende omkring hendes dag, hendes arbejde, eller hvis hun virker lidt ked af det. Vis at du gerne vil høre om hendes hverdag og være der for hende, hvis hun har en mindre god dag.

Vær også opmærksom. Ser du hende i noget tøj du ikke har set før, spørg ind til om det er nyt og komplimenter hende på det, også selvom du ikke er helt vildt med det. Sætter hun sit hår anderledes eller ligger hendes daglige make-up anderledes, igen vær opmærksom og komplimenter hende det.

På den måde virker du rigtig interesseret og hun lægger helt sikkert mærke til det.

2. Køb en lille ting til hende, bare fordi

Man behøves ikke altid bruge penge, for at forkæle kæresten, men en lille ting i ny og næ skader ikke. Det behøves ikke være dyrt og det er der heldigvis mange muligheder for det ikke er.

Du kan finde mange rigtig gode ting til din kæreste i Matas. Matas her et af Danmarks største udvalg af produkter til kvinder. Du kan få produkter indenfor make-up, parfumer, hudpleje, kosttilskud og meget andet, i mange forskellige brands. Der er helt sikkert noget for din kæreste, som du kan tage med hjem til hende.

Er du i tvivl om hvad du vil købe, er der altid gode råd at hente i Matas. Derudover har du mulighed for at se alle Matas’ tilbud på tilbudsmaskinen.dk, da de har alle Matas’ tilbudsaviser liggende lige her. Når den nye tilbudsavis fra Matas bliver frigivet, kan du altid se den på tilbudsmaskinen. Matas udkommer med en ny avis hver måned og der er derfor altid nogle gode tilbud at hente. Så måske en lille ting til kæresten i ny og næ, ikke ville koste dig så meget, andet end det skaber positiv stemning og en kæreste til helt sikkert vil værdsætte dig.

Med tilbudsaviserne kan du finde de produkter der ikke koster så meget, men som kæresten bliver glad for. Det er ikke pengene der tæller, men tanken.

3. Inspiration til gode kærestetips i fremtiden

Er du ofte tom for ideer omkring hvordan du kan forkæle kæresten og til tider gøre lidt ekstra ud af det, er der heldigvis hjælp at hente udefra.

Du kan spørge til råds hos andre bekendte med en kæreste, men er du ikke typen der vil åbne op foran vennerne, kan du benytte dig af droemmekaersten.dk her.

Her kan du læse om gode kærlighedsråd, tips og tricks til at forkæle kæresten og meget mere. Der er blandet de 100 kærestetips du kan læse om, og en brevkasse du kan skrive til, hvis du mangler svar på noget.