Test af: Elegant Touch kunstige negle

Hvis du elsker lange flotte negle, så skal du 100 % prøve Elegant Touch kunstige negle. De er super nemme at sætte på. De kan også files til den længe og form, man foretrækker.

I sættet får man 24 negle i 10 størrelser. På bagsiden af neglen står der et lille tal øverst, så man ved, hvilket tal man skal bruge til forskellige negle. Det synes jeg er super fedt. Det gør det nemt, at vide, hvilken størrelse man skal have til den anden hånd.

Der er også en lille neglefil med i sættet, så man kan file neglene. Man kan godt file neglene med denne, så de ikke er så lange, men det tager desværre lang tid.

 

Fordi at man skal lime neglene på, er der selvfølgelig også en lim med i sættet. Der er også en lille instruktionsbog, hvor der står, hvad man skal gøre for, at neglene holder i op til 10 dage. Jeg synes, at neglene var super nemme at sætte på, og det tog ikke mere end 5 minutter. Det kan måske skyldes, at neglene er baseret på en Super-Flex teknologi, der tilpasser sig formen på ens egne negle. Så er de også tyndere ved neglebåndet, hvilket giver et mere naturligt look.

Neglene har en rigtig fin farve, og de er ikke ubehagelige at have på. På overfladen af neglen er de meget blanke, som giver et lækkert udseende.

Jeg synes, at Elegant Touch kunstige negle er super nemme at sætte på, og de er også rigtig flotte.

Du kan købe Elegant Touch kunstige negle her.