Svømning i babyhøjde

Reklame I Gigantium

Reklame – Gigantium tilbyder mange forskellige aktiviteter både for store og små. Babysvømning er for de helt små. Der findes fem forskellige hold alt efter barnets alder. Dit barn kan starte fra tre måneders alderen, så der er rig mulighed for at blive tryg i det våde element. Forskellige øvelser styrker og udvikler barnets svømmeegenskaber – En god blanding mellem leg og alvor

Signe og hendes datter Lærke på lidt over seks måneder startede til babysvømning i Gigantium allerede da Lærke var tre måneder. Og det har været et kæmpe hit for dem begge to.

– Det har som forventet været helt fantastisk. Jeg kan fra gang til gang se, hvordan Lærke udvikler sig og elsker at komme i vandet. Det kan vi også se herhjemme; Når hun er i bad sejler hele badeværelset, siger Lærkes mor.

Motorik og stimuli

Babysvømning er godt for både motorik og sanser, og det giver et tættere bånd med dit barn. Svømningen er med til at give barnet kropsbevidsthed, styrker muskler og balanceevnen. Kombinationen af barnets bevægelser, vandets modstand og tryk udfordrer motorikken. Barnets sanser bliver også stimuleret. Så både motorik, stimuli og barnets glæde for vand bliver ved med at udvikle sig. Mor og barn får også en social oplevelse ud af babysvømningen, da undervisningen også foregår parvis, hvor børnene hilser på hinanden. Efter sådan en omgang babysvømning, hvor både motorik og sansning er blevet stimuleret, ender man med en glad, sulten og ikke mindst meget træt baby.

Leg, velkomstsang og babylounge

Svømmeinstruktøren Christina, som underviser Signe og Lærke og de andre mødre, er en rar og varm person. Hun forklarer øvelserne rigtig fint, så alle er med på hvad de skal inden de selv skal i gang. Og hvis man ikke lige fik det med første gang, så viser hun det bare igen.

– Vi svømmer efter legetøj, svømmer med badering, dykker og holder balancen ved at stå i mors ene hånd lige over vandet. Næste gang skal vi have taget undervandsbilleder, det glæder jeg mig meget til, siger Signe med et smil.

Holdene starter altid med at synge velkomstsangen, så de små ved, at det er nu, de skal til at lege og plaske i vand. Efter undervisningen kan man mødes i Gigantiums hyggelige babylounge, hvor der er mikroovn til fri afbenyttelse, puslerum og siddemuligheder for alle størrelser. På den måde bliver holdet også rystet godt sammen, og man har mulighed for at møde nye bekendtskaber på kryds og tværs af hinanden.

– Jeg er allerede ved at tilmelde mig næste hold som er level 2 for 6-9 måneder. Jeg kan varmt anbefale babysvømning i Gigantium, fortæller signe.