Sådan får du råd til flere oplevelser

Reklame

Annonce – Corona har virkelig haft en indvirkning på danskernes hverdag og ikke mindst på kistebunden. Du har måske været selvstændig og tabt et større pengebeløb, eller også har du sparet en masse penge grundet et mindre forbrug under nedlukningerne. Så hvorfor ikke ruske Coronaen af dig og forsøde din tilværelse en smule – du har i den grad fortjent det. Hos KreditNU kan du blandt andet forsøde tilværelsen med et lån på 15.000 kr. uden månedlige renter.

Læg et budget og få opsparingen til at blomstre

Har de mange restriktioner givet dig lidt udfordringer økonomisk, kan det være en rigtig god ide at stramme balderne for en periode og skære ned på forbruget. I stedet kan du fokusere på at få sat fut i din opsparing og få den til at blomstre.

For at virkelig at få sat gang i din opsparing, er det vigtigt, at du kender dine udgifter, så du ved, hvor meget du kan lægge til side. Når du skal i gang med at lægge et budget, bør du dele dine poster op i indtægter og udgifter – deraf får du et rådighedsbeløb, hvor du kan overføre halvdelen af rådighedsbeløb, hvis du gerne vil have ekstra polstring i din økonomi.

Gem knasterne til udsalgssæsonen

Danskere elsker udsalg og udsalgssæsonen er altid lig med rødglødende kreditkort og lange køer i byens indkøbscentre – for hvorfor betal fuld pris for noget, du måske kan købe til halv pris efter halvt år senere? Og har du under nedlukningerne fået lidt ekstra penge imellem hænderne, har du nu en god grund til at få tømt lidt ud i opsparingen. Måske du har en kæreste eller nogle børn, der har fortjent at blive ekstra forkælet?

Særligt i efteråret og vinteren er der masser af tilbud at hente i form af Black Friday og januarudsalget. Og du kan med fordel tanke op på nyt tøj – eller evt. få skiftet det gamle fjernsyn ud med et nyt.

Afbudsrejser: Skift Aalborg ud med Syden

Har du behov for at rejse? De fleste europæiske destinationer har efterhånden åbnet op for danske turister, og efter knap halvandet år med begrænsede rejseaktivitet, kan det være et lækkert pusterum at få lidt fremmed kultur ind under huden.

Aalborg Lufthavn har masser af spændende destinationer, der er oplagte, når sommersæsonen skiftes ud med korte og iskolde dage. Tag for eksempel en tur til Fuerteventura eller Gran Canaria uden for sommersæsonen – eller hvis du er klar på en mere spontan tur, kan du vælge en afbudsrejse. Du kan spare mange penge, men kan også risikere at skulle rejse på nogle skævetider.