Pift din vintergarderobe op

Reklame

Det er blevet koldt og blæsende udenfor, og det betyder, at det er høje tid at få styr på vintergarderoben, så du kan gå den kolde tid i møde med det helt rigtige tøj, så du både kan holde varmen og se smart ud, når du er på arbejde eller på farten. Med et par enkelte ting kan du hurtigt opgradere din garderobe, så den er klar til vinteren. Herunder kan du blive inspireret til, hvordan du på ingen tid får styr på din vintergarderobe, så du kan være smart hele vinteren.

En god striktrøje er uundværlig

Lige så snart temperaturerne falder, gælder det om at finde det lune tøj frem, så man kan holde varmen. Derfor er det også nødvendigt med en god striktrøje. Moden skrifter år efter år, og hvis du ikke lige har en striktrøje, der passer til din smag denne vinter, er det godt at gå på udkig efter en god trøje. Hvis du vælger en striktrøje, der har et meget klassisk design, kan du helt sikkert også få glæde af den igen næste år. Der er mange muligheder, når du skal vælge den rette striktrøje, men gå efter en farve, som passer til resten af tøjet i din garderobe, så du kan bruge den til så mange af dine andre ting, som muligt. Herefter er det bare at finde en facon og en stil, som du synes godt om.

Find et par fede støvler

Når det bliver koldt udenfor, er det ikke længere nok med et par sneakers til at holde varmen. Det er nødvendigt at finde et par lækre støvler, som kan holde dine fødder varme og som samtidig er smarte. Der er et hav af forskellige støvler, og derfor gælder det om nøje at overveje, hvad du har brug for. Hvis du allerede har et par flade støvler, kan det måske være en idé at købe et par støvler med en smule hæl. Du kan også tænke over, om de skal være i læder, ruskind eller et helt tredje materiale. Mulighederne er mange, og hos Deichmann har de altid et stort udvalg af flotte støvler. Du kan se udvalget her.

En smart kjole til festlige lejligheder

Selvom det er vinter, og det rareste er bare at pakke sig ind i en tyk uldtrøje og et par lune sokker, er det til tider også nødvendigt at finde det pæne tøj frem. Derfor gælder det om at have det rette tøj, som både er smart, men som du også kan holde varmen i. Hvis du godt kan lide at have kjoler på til fest, kan du for eksempel finde en kjole der er strikket i fint uld. Du kan også vælge en kjole, der vil være smart sammen med en blazer, så du kan holde varmen, selvom du har kjole på.