Nordjyllands stærkeste magasin bliver endnu stærkere

APPETIZE er Nordjyllands største, ældste, stærkeste og mest eksklusive magasin. Med et oplag på cirka 10.000 eksemplarer og seks årlige udgivelser tager vi annoncørerne og læserne alvorligt.

Det redaktionelle omdrejningspunkt er stærke lokale personligheder, politik, kultur, livsstil, sport, erhverv og de historier, der definerer os, som region og som mennesker. APPETIZE har en skarp og kreativ profil, og layout og billedmæssigt har magasinet et eksklusivt udtryk.

Vi er stolte over at være et slow-medie, der giver læseren tid til ro og fordybelse.

APPETIZE vil endnu længere ud i Nordjylland

APPETIZE har eksisteret i over 20 år, hvor Creativum ApS og Betine Brix været ejer og udgiver de sidste otte år. I de år har det primært været et aalborgensisk magasin, men fremover vil APPETIZE være et magasin for hele Nordjylland både med indhold og distribuering. Derfor ændrer vi formen på vores levering, hvilket samtidig giver vores samarbejdspartnere en større rækkevidde og en betydelig større værdi mht. udbredelsen af deres annoncer og artikler.

Kort sagt, så vil APPETIZE nå endnu længere ud blandt nordjyderne.

For at det kan lade sig gøre, vil det fremover koste et mindre beløb for jer som distributører at få magasinerne leveret.

BEMÆRK: Magasinerne skal stadig være gratis for læseren.

Værdi for dig som distributør

APPETIZE er elsket og vellidt som medie, og gennem årene har vi opbygget et stærkt og eksklusivt netværk, som både læsere og annoncører sætter stor pris på.

APPETIZE Magasin er det eneste af sin slags i Nordjylland, og værdien af vores seks årlige udgivelser gør en forskel på oplevelsen af at høre til og være en del af den nordjyske DNA. Vi er stolte af vores region og sætter stor pris på at fortælle om alle de nordjyder, der gør en forskel. Både de private og virksomhederne.

Når du er distributør af det trykte magasin APPETIZE, vil du opnå en eksklusivitet overfor læseren, da de jo skal gennem dig for at få fat i magasinet.

Som vores distributør vil du blive registreret både i vores fysiske udgivelser på en distributør-liste og online på www.appetize.dk

Vi glæder os til samarbejdet om at få APPETIZE længere ud i Nordjylland.

Hvis du trykker på linket, finder du et svar-skema, som vi beder jer udfylde og sende retur på mail betine@creativum.dk, hvor I fortæller, hvor mange bundter magasiner, I vil have leveret fremover.