Det handler om livskvalitet!

tekst AnneSopHIe ælKJær-gregerSen | foto JeS ASMuSSen | advertorial

Du kender måske Trend Driving som byens lækreste køreskole, men vidste du, at Trend tilbyder meget mere? Her kan du nemlig lære at finde ro og overskud i hverdagen, uanset om du har brug for mindfulness eller kosttilskud. Ejeren Lone Trend Har nemlig én mission: at gøre dit liv endnu bedre

I smukke lokaler midt på Boulevarden kan man møde Lone Trend, som blandt meget andet er kørelærer. Dog har hun udvidet køreskolen med både mindfulness og Forever Livings skønheds- og kostprodukter. Det kan måske lyde lidt sammensat, men når man møder Lone, giver det fuldstændig mening. ”Køreskolen handler for mig om livskvalitet. At kunne fragte mig selv fra A til B har givet mig stor frihed. Mindfulness er også livskvalitet; det giver mig ro og velvære og jeg får mulighed for at give det videre til andre. Vores produkter handler også om livskvalitet og velvære, uanset om du vil være sundere, tabe dig, have mere overskud, eller smukkere hud,” fortæller Lone Trend. Og det lyser ud af hende, at hun brænder for sit arbejde.

Lone har altid haft hvad hun selv kalder ”krudt i røven” og for et par år siden, skulle der ske noget nyt. Hun havde dengang aldrig hørt om mindfulness, men blev hurtigt interesseret. ”Det at kunne skabe ro og lære, at man ikke er sine tanker, men at man har tanker, syntes jeg, lød godt. Jeg tænkte også allerede dengang, at jeg kunne bruge mindfulness i arbejdet som kørelærer, ” fortæller hun.

Samtidig gik hun selv igennem en svær periode; Lones far var lige død og hendes lille søn var syg. Det hele kolliderede, da hun selv fik et angstanfald. ”Mindfulness hjalp mig med at finde ro. Når jeg blev stresset, havde jeg pludselig nogle værktøjer til at klare hverdagen. Jeg kunne stadig blive ked af det eller frustreret, men jeg kunne acceptere, at det var okay at have de følelser. Mange af os vil gerne altid fremstå, som om det hele kører, men det går jo op og ned gennem hele livet.” siger Lone.

Mindfulness er bygget op omkring nogle principper om at være nysgerrig, accepterende og at give slip. ”Jo flere gange man øver sig i at mærke efter, jo bedre bliver man. Når vi har et otteugers forløb, og der er nogen, der sidder og putter sig, laver vi enesessioner, så der er rum til at åbne sig op. Mange går rundt og føler sig begrænsede. Mange går rundt og føler sig forkerte. Mange går rundt med stress, dårligt selvværd eller kroniske smerter. Jeg oplever, at folk efter et otteugers forløb, lærer at være i følelserne og smerterne og derfor nemmere kan klare hverdagen,” forklarer Lone, som føler stor glæde ved at hjælpe andre.

Hos Trend Driving er mindfulness et vigtigt redskab. Især bruger Lone det inden en køreprøve, hvor eleverne ofte er nervøse. ”Jeg har haft et helt hold drenge med i bilen, og inden de skulle op til teoriprøve, sad vi sammen og lavede en meditation. Det var så fedt! Det er jo også noget, de kan bruge i andre situationer, for redskaberne har de med sig resten af deres liv.” smiler Lone.

Hun oplever, at selvom de fleste glæder sig meget til at køre bil, er mange elever nervøse over at tage kørekort. Derfor lægger Trend Driving også særlig vægt på at levere den bedste kvalitet til eleverne. ”Eleverne kører kun i lækre biler som BMW og Audi, for de skal have en god køreoplevelse,” fortæller hun.

At tage kørekort handler ifølge Lone Trend ikke kun om at bestå, men også om at være tryg og kunne begå sig i trafikken. Det kan være svært, især hvis man føler sig presset til at gå til køreprøve, selvom man ikke er helt klar. ”Hvis eleverne kan nøjes med at køre det lovmæssige antal timer, så er det jo fantastisk. Men det er også vigtigt at spotte dem, der har brug for noget mere støtte for at være trygge i trafikken.” Hun fortæller om en elev, hvis forældre af økonomiske årsager pressede hende til at gå op til køreprøve. Hun dumpede flere gange. ”Jeg sagde, at nu kører jeg med dig, indtil du kan bestå, lige gyldigt om det tager fem eller tyve timer. Jeg lover, at du ikke kommer op, før du er klar. Hun var ved at give op, men jeg gav hende timerne og hun gik op og bestod. Det kan man jo ikke gøre hver gang, men hvis vi kan se, at det er nødvendigt, så gør vi, hvad der skal til for at hjælpe folk i mål.” forklarer Lone. For hende er det vigtigt at have et arbejde der giver mening og ikke blot økonomisk overskud. Derfor er det også et princip, at der ikke kommer skjulte gebyrer oven i priserne. ”Selvfølgelig skal man tjene penge, men hvorfor ikke følge sin passion imens?” spørger hun. ”For mig er det vigtigt at have hjertet med. Hvis man gør noget uden de rigtige intentioner, så falder det lidt til jorden, synes jeg.”

Alle kan stråle

De økologisk dyrkede Aloe Vera-produkter fra Forever Living er også blevet Lones hjertebarn. Hun har ellers altid været et mærkedyr, og købt sine dyre hudplejeprodukter hos kosmetologen. ”Nu har jeg skiftet til vores egne produkter, og det giver mig så meget mere, end jeg er vant til.” fortæller hun begejstret. ”Det er vigtigt at pleje sig selv både udvendigt og indvendigt, så vi har både kosttilskud og hjælp til vægttab, samt cremer og makeup.

Og der er også noget til mændene,” smiler hun. Arbejdet med Forever Livings produkter hænger dog tæt sammen med mindfulness og coaching. ”Om man vil tabe fem eller tyve kilo eller vil af med sin urene hud, så kan vi hjælpe. Vi bruger også mindfulness som et redskab til at lære folk at acceptere, at der er dårlige dage og at man er nødt til at se positivt på tilværelsen.” Hos Trend hjælper man ikke kun sine egne klienter, man vil også gerne hjælpe andre i gang. ” Vi vil gerne arbejde med folk, der har nogle drømme. Der er stort behov for forhandlere, som vil arbejde med lederskab, velvære og sundhed.”

De personlige relationer har altid været vigtige for Lone Trend, og allerhelst ville hun holde tæt kontakt med alle dem, hun hjælper. Hun håber, at arbejdet med Forever Livings produkter kan give tidligere elever lyst til at kigge forbi. ”Alle bruger creme og tandpasta, så hvis de vil bruge vores helt fantastiske produkter, så håber jeg, at de vil blive ved med at komme her.” smiler Lone, der glæder sig over at følge de mennesker, som hun har arbejdet med.

Lone Trend mener, at alle mennesker har mulighed for at stråle, uanset om man i sit liv gennemgår nogle svære perioder eller står over for noget helt nyt. ”Mit arbejde er at hjælpe folk med de ting, der holder dem tilbage, så de kan komme til at stråle. Jeg er ikke kun kørelærer, jeg er ikke kun mindfulnessinstruktør og jeg er ikke kosmetolog. For mig handler det derimod om livskvalitet. Trend er et livskvalitetshus.”