Test af: Codage N°1 Hydratation Intense Serum

Sponsoreret indlæg
Nu er vinteren forhåbentlig ved at nå sin ende! Vinteren for mig har betydet tørre læber, tørre hænder og ikke mindst tør hud. Det findes der heldigvis råd for. APPETIZE har testet både Ecoocking lip balm, som er fantastisk mod tørre læber, og Ecooking Håndcreme som forkæler tørre og vinterprægede hænder.
Og jeg var så heldig, at få lov til at teste denne serum fra Codage N°1 Intense Hydratation, som er virkelig god ved min hud efter en hård vinter. Den er netop udviklet til tør hud, samtidig med at den gør din hud mere modstandsdygtig, plus den går ind og regenererer huden, så den kommer til, at se mere frisk ud, hvilket min hud har haft meget brug for efter den kuldeskære vinter. Jeg påfører den i ansigtet når jeg har renset min hud morgen og aften. Min hud bliver silkeblød, og fugter den tilpas godt til min hudtype. Jeg kan godt døje med lidt fedtet hud, specielt i T-zonen og vidste derfor ikke om den ville få for meget fugt, men det er som om serummet går ind og tilpasser sig alt efter hvilken hudtype man har, hvilket bare gør den mere anbefalelsesværdig. Jeg plejer normalt at gå med både foundation, concealer og pudder til hverdag, men min hud er simpelthen blevet så fin efter jeg er begyndt at bruge Codage N°1 og Be Berry Bright – lermasken, at jeg slet ikke har behov for at skal dække min hud til med hverken foundation eller concealer. Jeg bruger lidt pudder og blush indimellem, men det er dét! Det er en befrielse at stå op om morgenen. Jeg bruger max 10 minutter om morgenen på mit ansigt, hvorimod jeg godt kunne bruge op til 30 minutter før jeg fik de her produkter under vingerne. Så alt i alt kan jeg kun give en kæmpe anbefaling videre – I bliver ikke skuffede. Den fåes hos www.gettheglow.dk i både 10 og 30 ml, til hhv. kr. 225 og kr. 520. – der findes i øvrigt et væld af andre serummer fra mærket Codage hos Mette Milan der ejer webshoppen Gettheglow, dem finder i her.
17093025_1289691804449169_604643323_o