Test af: Ecooking Lip Balm

Sponsoreret indlæg

Vi har her på redaktionen været så heldige at modtage en masse lækre produkter af Mette Milan fra www.gettheglow.dk  Webshoppen har et væld af skønhedsprodukter!

ECOOKING

Jeg må nok indrømme, at jeg er hoppet lidt på helsebølgen i forhold til valg af hudpleje og hårprodukter. Man bliver hylet ørerne fulde af parfume-allergi, parabener og kunstige farvestoffer, og det er netop det det danske mærke Ecooking går en lang bue udenom. Ecooking bliver både udviklet og produceret i Danmark, og det i sig selv, giver for mig et ekstra kvalitetsstempel.

Folk elsker “den gode historie”, og når man så falder over et helt nyt mærke, som Ecooking var for mig, ja, så må jeg nok indrømme, at historien om en ung pige, som efter en solferie med sine forældre blev slemt forbrændt på sine læber, og derfor selv udviklede en salve, der for hende udrettede mirakler, som efter en årrække forplantede sig til et firma med gode og ærlige hudplejeprodukter – ja, så giver det da en lidt gåsehud.

Så ingen tvivl om, at produkterne bag Ecooking har hjertet, ærligheden og visionerne med, men virker de? APPETIZE har testet en del af produkterne, og du kan læse bedømmelserne her.

 4
Lip Balm fra Ecooking med mandel, arganolie og mint giver masser af fugt, og er ideel til tørre og sprukne læber. Indholdet af mint er med til at øge blodcirkulationen i læberne. Jeg er en af de kvinder, der er totalt afhængig af læbepomade, og har altid mindst fire forskellige slags i tasken, jakkelommen, i bilen, og på kontoret – man skal jo nødig løbe tør. Det er med 100% sikkerhed, at hvis jeg i længere tid har tørre læber, så får jeg et voldsomt udbrud af forkølelsessår, hvilket på alle måder er ret belastende, så fugt, fugt og atter fugt er nøgleordet for mig. Min store favorit har i mange år været den klassiske “mentholatum”, men jeg må indrømme, at jeg nu har fundet min nye favorit. Det jeg ELSKER allermest ved Lip Balm fra Ecooking er, at den holder vildt længe på læberne, så du ikke skal smøre et nyt lag på hele tiden. Den har en god tilpas klistret konsistens, som gør den ikke bare preller af som vand, hver gang du slikker på dine læber. Derfor får de masser af fugt, og du vil hurtigt opleve bløde og lækre læber. Det eneste minus kan dog være, at salven opbevares i en lille krukke, så den skal have påføres med fingrene. Derfor vil jeg anbefale, at man har nogenlunde rene fingre, og husker ikke at gnide sig i øjnene bagefter, for med mint-udgaven er det bestemt ikke specielt behageligt. Men den virker, og er helt klart min nye bedste ven i tasken.

Findes i tre varianter, og koster kr. 69 for 15 ml.