Test af: Be Berry – Bright (Lermaske)

Sponsoreret indlæg

Vi har her på redaktionen været så heldige, at modtage en masse lækre produkter af Mette Milan fra www.gettheglow.dk Webshoppen har et væld af virkelig lækre skønhedsprodukter!

Den her gang skal det handle om ansigtsmaske. Jeg har aldrig rigtig brugt ansigtsmasker fordi jeg synes det hurtigt kan blive en jungle. Der er alt for mange at vælge imellem, og så kan de som regel løbe op i nogen høje priser. Men så fik jeg muligheden for at teste den her Be Berry – Bright fra Formula 10.0.6, det er en lermaske som dybderenser din hud. Og jeg er allerede fan! Den er let at påfører, og tørre ind på 10-15 minutter, når den så er tørret ind skyller jeg den af med lunken vand imens jeg masserer de korn den indholder “ind” i huden, så får jeg fjernet døde hudceller, skidt og snavs. Efter sådan en omgang er min hud silkeblød, og så er min hud blevet meget mere jævn, blød/glødende og har det generelt bare meget bedre efter jeg er begyndt at bruge den 1-2 gange om ugen. Den er bestemt anbefalelsesværdig! Du kan købe den hos www.gettheglow.dk til kr. 99,- for 100 ml