Test af: Ecooking Håndcreme

Sponsoreret indlæg

Jeg må nok indrømme, at jeg er hoppet lidt på helsebølgen i forhold til valg af hudpleje og hårprodukter. Man bliver hylet ørerne fulde af parfume-allergi, parabener og kunstige farvestoffer, og det er netop det det danske mærke Ecooking går en lang bue udenom. Ecooking bliver både udviklet og produceret i Danmark, og det i sig selv, giver for mig et ekstra kvalitetsstempel.

Folk elsker “den gode historie”, og når man så falder over et helt nyt mærke, som Ecooking var for mig, ja, så må jeg nok indrømme, at historien om en ung pige, som efter en solferie med sine forældre blev slemt forbrændt på sine læber, og derfor selv udviklede en salve, der for hende udrettede mirakler, som efter en årrække forplantede sig til et firma med gode og ærlige hudplejeprodukter – ja, så giver det da en lidt gåsehud.

Så ingen tvivl om, at produkterne bag Ecooking har hjertet, ærligheden og visionerne med, men virker de? APPETIZE har testet en del af produkterne, og du kan læse bedømmelserne her.

Håndcreme fra Ecooking  – og ja, den hedder bare Håndcreme. Superfedt med et navn, der ikke skjules bag en masse fancy ord, og blot fortæller åbent og ærligt, hvad det er. Cremen indeholder salvie, morgenfrue og jojoba, og har både beskyttende og reparerende egenskaber. Den er så ren, at den kan anvendes af hele familien.

Der er vist ingen tvivl om, at det er længe siden mine hænder har været i kontakt med nogen former for fugt, for rengøring og vind og vejr, har efterhånden sat sit præg, så mine hænder mest af alt minder om et stykke sandpapir med korn 80. Jeg er bare ikke den store tilhænger til håndcremer, da jeg ofte oplever, at de er vildt længe om at tørre ind. Og det er min fortravlede hverdag bare ikke til. Jeg vil dog sige, at Håndcreme fra Ecooking er meget hurtigttørrende, og efterlader en meget fløjlsblød overflade. For optimal virkning ved meget tørre hænder, vil jeg anbefale at smøre hænderne om morgenen og inden sengetid. De naturlige olier har en lidt stærk duft, som man enten kan lide eller ej, men en rigtig god creme, som bestemt er et køb værd.

75 ml for kr. 129

Du kan købe produkterne hos www.gettheglow.dk