Min uge hos APPETIZE

Nu er min uge her på APPETIZE redaktionen desværre snart slut. Det har været mega hyggeligt, lærerigt og spændende at være en del af redaktionen, og hvis jeg kunne, ville jeg komme tilbage på mandag, men skolen kalder.

Mandag startede jeg med at lave et facebook opslag om, hvem jeg er, og at jeg nu skulle være i praktik hos APPETIZE i den her uge. Jeg lavede også en facebook konkurrence. Det var sjovt at undersøge, hvad det produkt jeg lavede konkurrencen om kunne bruges til. 

Tirsdag prøvede jeg også at arbejde med noget af det mediegrafiske, da jeg skulle lave en julekalender med låger som et billede. Det var rigtig spændende at arbejde med grafiske programmer, og jeg lærte en masse nyt om, hvordan man laver et fedt billede. Jeg lavede også et opslag på APPETIZE.dk om Black Friday som du kan læse her.

Onsdag fik jeg lov til at teste Remington Keratin Protect automatisk krøllejern. Derefter skulle jeg skrive en anmeldelse af det, som I kan læse her.

Jeg fik også en anden sjov opgave onsdag. Det var, at jeg skulle lave en cover video til Appetize’s facebookside. Det var også super fedt at arbejde med det grafiske i en video. I kan jo selv tjekke resultatet i videoen her under. I kan læse mere om eventet her, hvis I har lyst.

 

Torsdag skulle der igen testes. Jeg skulle prøve Elegant Touch kunstige negle, og det sad jeg og hyggede mig med. Derefter skrev jeg selvfølgelig også en anmeldelse af det, som I kan læse her.

Torsdag arbejde jeg også lidt videre med facebook cover videoen, så der også kom lyd på. Vi blev alle enige om, at det gav videoen den helt rigtige stemning.

En ting er sikkert, der er blevet drukket masser af varm kakao om morgenen, så jeg kunne få varmen efter en lang bustur fra Aalborg til Biersted. Men busturene har været det hele værd, fordi jeg har haft den bedste praktikuge.