Test af: Remington Keratin Protect automatisk krøllejern

Jeg elsker at krølle mit hår, men jeg får tit ondt i armen af at skulle holde håret stramt samtidig med, at man vikler det rundt om krøllejernet. Det vil jeg sige var en af de ting, der var super nemt ved Remington Keratin Protect automatisk krøllejern. Jeg fik slet ikke ondt i armen, fordi krøllejernet selv sørger for at holde håret stramt når den “suger” håret ind og krøller det.
Det keramiske belagte krøllekammer er infunderet med keratin og mandelolie. Der står, at det skulle gøre så, man får flotte sunde krøller, som er skinnede og holder længere. Jeg vil sige at mit hår ikke så ligeså kruset ud, som det plejer, når jeg krøller det, men det var ikke mere skinnende end normalt. Krøllerne holdte lidt bedre end de normalt ville, så det var jo bare super.

En anden super fed ting ved krøllejernet er, at der er 7 forskellige temperatur indstillinger fra 130-230 ◦C. Man kan også vælge, om håret skal krølles i 0, 5, 10 eller 15 sekunder. Derfor kan man tilpasse både temperaturen og tiden til, hvilken hårtype man har, og hvordan man vil have krøllerne til at se ud, hvilket, jeg synes, er mega smart. Man kan se temperaturen og tiden på den digitale LCD skærm, som også er nem at finde ud af.

 

Det man gør er super nemt. Først tager man en lille tot hår og lægger nærmest ned i krøllejernet. Derefter trykker man på knappen, og maskinen “suger” håret ind og krøller det. Så når den bipper, tager man håret ud, og man har en flot krølle.

Den varmer også super hurtigt op, den lover faktisk, at den gør det på 30-sekunder, hvilket jeg vil sige, at den holder. Det ydre af krøllejernet bliver ikke så varmt, at man brænder sig på det. Ledningen er også super smart, fordi den kan dreje rundt, så den ikke kommer i vejen, når man krøller håret.

Selvom at en tot ikke tager lang tid at krølle, tager hele håret selvfølgelig stadig noget tid. En ting som man nok også lige skal huske er, at det er meget vigtigt, at man kun tager små totter af håret, fordi hvis man tager for store totter, kan håret godt sidde lidt fast. Man kan dog nemt få håret ud igen.

Jeg vil sige, at man lige skal vænne sig til at stole på krøllejernet, og man skal også vænne sig til at bruge det rigtigt. De første gange man bruger, det sidder håret lidt fast, og man river lidt af håret ud, fordi man lige skal se, hvordan det virker.

Remington Keratin Protect automatisk krøllejern er en del af Remington’s nye serie Keratin Protect. Serien af stylingtools, der med avancerede keramiske plader belagt med keratin og mandelolie, giver håret et glansfuldt og sundt look.

Her kan du se forhandlere af Remington.