Genlæs vores bedste artikler

Tekst Redaktionen | Foto Appetize

Gennem de sidste 4 år, hvor vi har stået bag APPETIZE, har vi haft mange spændende mennesker med i magasinet. Vi er heldige at bo i en by med så mange dygtige mennesker, der gør det til en ren fornøjelse at lave APPETIZE. Her kan du genlæse nogle af vores mest populære artikler gennem de sidste 4 år.

Den mest læste artikel

B.S. Christiansen var på forsiden af vores sommernummer i 2017. Det blev hurtigt tydeligt, at I var glade for den dygtige, tidligere jægersoldat. Artiklen er er i skrivende stund læst over 75.000 gange.

Hilsen fra B.S.:

– Stort tillykke med jubilæet APPETIZE. Det var en kæmpe fornøjelse, at medvirke i jeres magasin. Jeres journalist Nelly Sander formåede så fint at indfange stemningen i artiklen, også de mere subtile budskaber. Det er sjældent, at jeg føler mig fuldstændig set og genkendt i et interview – også i det der siges mellem linjerne. Desuden var alle citater korrekte og der var en rigtig varm og imødekommende stemning i vores samarbejde. Ligeledes var det en stor glæde at arbejde sammen med jeres professionelle fotograf Claus Peuckert. Jeg havde min yngste søn Peter med på foto-shootet og Claus skabte rammen for og indfangede en stemning i skoven, hvor vi – far og søn – 100% hvilede i os selv – i samspil med den smukke bøgeskov og natur, som både jeg og min søn elsker højt. Og bålet, hvor ilden brænder lystigt – og nærer begge både det glade legebarn og den eftertænksomme voksen, var godt tænkt af Claus, som et symbol på kærligheden og relationen mellem far og søn, samt menneskets udvikling og modning fra barn til voksen.

Endnu engang stort tillykke, APPETIZE.

Læs interviewet med B.S. Christiansen her: https://www.appetize.dk/vi-skal-passe-godt-paa-tiden/

Den mest populære opskrift

Laura Sahl er vores faste madskribent og leveret mange skønne opskrifter til os igennem tiden. Hvis hun virker bekendt, så kan det være, at du genkende hende fra Masterchef på TV3. Her deltog hun i 2016, hvor hun kæmpede sig til en 2. plads. I 2018 deltog hun i Masterchef Jul, hvor hun vandt det store trofæ.

I januar 2018 kom hun med opskriften på ’verdens bedste mørbradgryde’, der ligger nr. 4 på listen over vores mest læste artikler nogensinde.

Hilsen fra Laura:

– Jeg elsker at dele mine hverdags opskrifter med jer! Og det har APPETIZE været med til, at gøre muligt for mig. Mad er min passion og min store drøm. Jeg er så stolt over, at det netop er min opskrift, der er den mest læste.

Af hjertet tak!

Find opskriften her: https://www.appetize.dk/verdens-bedste-moerbradgryde/

Vært ved APPETIZE-prisen 19. Januar 2018

Et af højdepunkterne i de sidste år er helt klart vores store event APPETIZE prisen 2018, som vi holdte hos AKKC. Det blev en fantastisk aften, der ikke kunne have gået bedre. Aftenenens konferencier var Mads Steffensen, som vi selvfølgelig også havde med i magasinet.

Hilsen fra Mads:

– Journalisten var rigtig sød og god og vi mødtes ved Kongens Nytorv på Café Royal og havde en fin snak. Ida Wang, der skulle tage fotos var rigtig sød og sjov, og vi gik lidt rundt omkring Nyhavn og fandt nogle gode locations – hun er vildt dygtig.

Bedste hilsener Mads Steffensen

Genlæs interviewet med Mads her: https://www.appetize.dk/jeg-synes-faktisk-at-jeg-er-et-meget-fint-sted/

Artiklen om vores faste klummeskribent

Endnu en af de artikler, der bliver ved med at dukke op i opgørelsen over de mest læste, er om skønne Josefine Passer, der fortalte om sin opvækst med Danmarks vel nok mest elskede komiker gennem tiden, nemlig hendes far Dirch Passer. Vi blev så vilde med Josefine, at vi straks hyrede hende som klummeskribent, og hun har sidenhen haft en fast plads i magasinet.

Hilsen fra Josefine:

– Artiklen om min helt almindelige familie førte noget meget glædeligt med sig for mit vedkommende. At jeg er så privilegeret, at jeg får lov til at ”klumme den” i den ene udgave af APPETIZE efter den anden. At Betine & Tinna lader min lille skæve hjerne få lov til at komme til orde – helt frit fra hjertet. Tusinde tak I Skønne Kvinder og stort tillykke med udgave nr. 100.

Knus Josefine

Læs om vores første møde med Josefine her: https://www.appetize.dk/bare-en-helt-almindelig-familie/