Test af: Oskia Renaissance Mask

Sponsoreret indlæg
Vi har igen her på redaktionen, været så heldige at modtage nogen helt fantastiske produkter fra Mette Milan, der er ejer af webshoppen www.gettheglow.dk, og denne gang skal det handle om vejen til en lækker glødende hud!
Det er nok ikke uden grund denne Renaissance mask fra Oskia har vundet 6 priser. Den er behagelig, silkeblød og dufter fantastisk af passion, kamille og roser, og så er den tilmed økologisk. Renaissance masken er med til at øge cellefornyelsen i huden. Den er velegnet til alle hudtyper, og er super nem at anvende. Masken anvendes på tør og rengjort hud, hvorefter den lyse abrikosfarvede creme køres i cirkulære bevægelser på ansigtet indtil den bliver hvid. Derefter trænger den hurtigt ind, og man føler virkeligt at huden suger al fugten ind. Efter længevarende brug minimerer den porer, hudorme, gør huden lysere og mere ensartet, men det første resultat vises hurtigt i form af silkeblød hud og en bedre glød.
Er du ikke god til at bruge masker, så er denne altså ret nem. Jeg anvender altid masker efter badet, hvor huden allerede er rengjort, og derefter ind og se en god film i tv. Det er altså lige til at overskue, og når den skal af, er det bare at skylle ansigtet med lunkent vand, og evt. lade den sidde i yderligere 5 minutter. Og vupti, så har du en lækker glødende hud! Efter brug af masken vil det være ideelt at bruge Oskia Get up and glow Serum – den kan du læse om her! 
Masken forhandles hos www.gettheglow.dk, til 545,-

1 Trackback / Pingback

  1. Test af: Oskia Get up & Glow Serum – appetize.dk

Kommentarerne er lukkede.