Test af: Oskia Get up & Glow Serum

Sponsoreret indlæg
Vi har igen her på redaktionen, været så heldige at modtage nogen helt fantastiske produkter fra Mette Milan, der er ejer af webshoppen www.gettheglow.dk, hvis du savner lidt ekstra glød, sund og lækker hud – så synes jeg du skal hoppe ind forbi hendes lille butik!
I indlægget her, kan I læse om min test af Oskia Renaissance Masken, som ville være ideel at bruge inden brugen af denne fantastiske serum jeg vil skrive om her:
Kan man tale om en smuk serum? I hvert fald er både indhold og flaske virkelig lækker. Aldrig har jeg set en creme/serum creme med glitrende perlemor og glimmereffektter i nuancerne pink, blå og lilla, og det giver da lige et ekstra pift i hverdagen. Oskia Get up and glow serum er prisvindende, og man forstår godt hvorfor. Den indeholder en masse gode ekstrakter blandt andet Riboxil, som også er kendt under navnet ”skønhedens sukker”, som reducerer rynker med op til 30%. Den lysner og opstrammer, udjævner tonen, udglatter fine linjer, beskytter mod miljømæssige skader, og giver samtidig næringsstoffer til hudens celler, der forbedrer deres sundhed på længere sigt. Den kan bruges på alle hudtyper, og til daglig brug under både dag- og natcreme. Den kan faktisk også godt bruges alene, hvis dette ønskes. Husk altid at lade den tørre 1 minuts tid inden du påfører anden creme eller makeup. Den kan med fordel også anvendes ovenpå sin makeup, hvis man ønsker et lidt mere naturligt og knapt så ”makeuppet” look.
Den påføres med en lille pipette, så man nemt kan påføre den ønskede mængde. Den er meget drøj i brug, så man skal endelig ikke bruge andet end svarende til en lille valnød.
Efter jeg har anvendt den i noget tid, synes jeg min hus virker mere ensartet og glat. Jeg har små linjer ved øjnene, som jeg faktisk synes er svundet en smule. Jeg kan personligt bedst lide at bruge en creme efterfølgende når man skal ligge makeup, da det på en eller anden måde virker lidt sværere, at få smurt sin foundation ud efter denne serum. Et lækkert lille luksus-produkt man burde unde sig selv, eller skrive på ønskesedlen. Den er nemlig lidt dyr – 30 ml. koster kr. 725,-. og kan forhandles på www.gettheglow.dk