Test af: M2 Beaute Eyebrow Renewing Serum

Sponsoreret artikel

Først og fremmest vil jeg anbefale, af du først læser min anmeldelse af M2 Beaute Eyelash Activating Serum, da mange af dens egenskaber også tager udgangspunkt i dette produkt.
Jeg tror en del kender til de overblikkets bryn, hvor det var moderne nærmest blot at have en tynd streg som øjenbryn. Nu er det jo lige omvendt, ja nærmest jo kraftigere jo bedre, og det er der altså mange der slås lidt med at opnå. M2 Beaute Eyebrow Renewing Serum indeholder et innovativt vækstserum, som går ind og giver fylde til dine vipper, så du igen kan forme dem, og definere og understrege din naturlige skønhed. Øjenbrynet er et meget vigtigt og væsentligt element i ansigtet, og er de kedelige og neutrale, kommer dit ansigt også til at virke neutralt og lidt træt.

Når det så er sagt, så har jeg over en 2 måneders periode testet dette produkt, og det er en del nemmere og hurtigere end øjenvippeserummet. Den er nem at fordele, og tørrer også meget hurtigt. Dog har den en meget stærk og lidt kvalmende duft, som hver gang efter brug ledte mine tanker hen på min bedstemors toilet fra barndomstid. Jeg ved ikke helt hvad det var – om det var en lille duftpose, hendes toiletrens eller en helt tredje ting, men duften var den samme. Efter cirka 2 måneders brug har jeg fået mere fyldigere bryn. Jeg kan se, at der er en masse nye hår på vej, også et sted hvor jeg engang fik plukket lige lovligt mange af i et område, og siden har hårene valgt ikke at dukke op i frygt for blot at blive rykket ud igen. Men hurra – de er nu også begyndt at finde vej frem igen.
Jeg er godt tilfreds med resultatet, men igen synes jeg 1.040 kr. er mange penge, så vurder udfra dine personlige behov, hvor stort dit ønske er og om du vil ofre pengene på det. Find M2’s produkter her.

BRS 2