Test af: M2 Beaute Eyelash Activating Serum

Sponsoreret artikel

Er der mon nogen af os kvinder, der ikke ønsker at have lange, tykke og tætte øjenvipper? Med store dådyrøjne kan man charmere enhver, og det får virkelig ens kvindelighed til at lyse igennem.

Dog er det sikkert de færreste, der ved hvordan man plejer sine vipper på en god måde. Sammenlignet med hår er strukturen af øjenvipper også opbygget af keratin, og øjenvippen gror også ud af en lille hårsæk. Dog er livscyklussen og størrelsen på hår og øjenvipper forskellige. Længden af øjenvippens livscyklus er cirka 3 måneder, hvilket et meget lidt sammenlignet med hår på hovedet. Det er derfor ekstra vigtigt, at give vores øjenvipper en sammensat pleje. Her spiller sund kost, betænksom mængde og brug af mascara, og en god og mild øjenmakeupfjerner ind. Men ønskes ekstraordinær sunde og stærke øjenvipper, så er en effektiv øjenvippeserum altså vejen frem. Her er efterhånden kommet rigtig mange af slagsen på markedet, og jeg har været så heldig, de sidste par måneder at teste M2 Beaute Eyelash Activating Serum, som er en af de mere populære øjenvippserummer – den er samtidig med en pris på 990 kr. en af de dyrere serummer på markedet, så man skal gøre op med sig selv, om man vil ofre det på sine vipper.

Men virker den så?

Først og fremmest vil jeg sige, at man på mange måder skal være standhaftig og tålmodig med en øjenvippeserum. Jeg er af den type, der ikke er så god til at få min øjenmakeup af om aftenen, og bare daffer direkte i seng, fordi jeg simpelthen ikke orker det. Og ja, jeg ved jo godt, at det ikke er særligt sundt for både mine vipper og øjenomgivelser, men det er bare en dårlig vane.

Men med en øjenserum kræver det altså dagligt brug af produktet samt fjernelse af øjenmakeuppen. Jeg brugte samtidig en oliefri makeupfjerner fra M2 Beaute, som du også kan læse min anmeldelse af. Lidt stolt af mig selv, kan jeg erklære, at jeg har brugt serummet på rengjorte øjenvipper hver dag i 2 måneder, og det har virkelig været en udfordring for mig. Jeg vil absolut anbefale, at er man lidt doven anlagt liger inden sengetid, så få det gjort inden du bliver alt for træt.
Selve produktet er meget nem at påføre. Det kræver kun et enkelt strøg langs øjenvippekanten, så tæt på hårrødderne som muligt. Konsistensen er meget tynd, og den tørrer rimelig hurtigt. Påføringsbørsten minder om en børste til en flydende eyeliner, og gør at det er nemt at komme helt ind til de små hårsække i øjenkrogen.
Dog er det største minus for mig helt klart ubehaget lige efter påføring. Av for pokker det svier, men heldigvis kun kortvarigt. Efter cirka 14 dages brug begyndte jeg at blive lidt utålmodig. Jeg spurgte ofte min mand: “Kan du se nogen forskel”? Og nej, det kunne han ikke! Men efter cirka en måneds tid, begyndte der dog at ske noget. Jeg kunne se mine vipper var blevet længere, og måske også en anelse tykkere, og nu her 2 måneder efter start, er jeg ikke i tvivl om, at produktet har haft en effekt. For mig er det nok mest længden, der er det mest iøjenfaldende. Formentlig har de vokset 1,5-2 mm, og på en eller anden uforklarlig grund virker de også sundere. Jeg havde fra naturens side forholdsvis ret lange vipper, men jeg nyder stadig når jeg tager mascara på om morgenen, at se de lige har fået et ekstra spark bagi.

Det sætter mig nu i et dilemma. For med den korte livscyklus øjenvipper har, kræver det også, at man bliver ved med at pleje vipperne. Når du har opnået det ønskede resultat, kan du nøjes med at bruge produktet 3-4 gange om ugen, men det kræver stadig noget af dig. og med den forholdsvis dyre udgift det har, er det simpelthen et spørgsmål man må stille sig selv, om man vil ofre og prioritere dette for sin egen skyld. Produktet virkede på mig, og kan klart anbefales, men jeg vil lade det være op til den enkelte, om man mener det er de 990,- værd. Du kan finde M2’s produkter her. Se før+efter billeder her nedenunder.

18405570_1352457374839278_2010928168_o

18387235_1352457371505945_2085411827_n