Mød Kristian Andersen – APPETIZEs nyeste blogger

I dag kan vi løfte sløret for endnu en blogskribent hos APPETIZE, nemlig Kristian Andersen.

Han er journalist og driver kommunikationsvirksomhed med kunder i erhvervslivet, det offentlige og forskellige foreninger og organisationer.

Kristian er en aktiv del af Aalborgs udvikling. Han er blandt andet formand for et af Aalborg Kommunes 50 lokale samråd, som skaber samarbejde og talerør for alle foreninger og institutioner i kommunens lokalområder.

Kristian er gift med Susanne, far til Laurits (18), Johanne (16) og Sofie (13). Elsker Aalborg – og naturen rundt om byen, som han benytter ivrigt til lange gåture med familiehunden.

Hvorfor hedder bloggen “Aalborg kan mere”?

– Jeg elsker Aalborg! Og det gør hele min familie. Vi bruger både byen – og den fantastiske natur rundt omkring Aalborg, som vi er så heldige at have til rådighed. Og jeg er så glad for, at byen udvikler sig. Det går fantastisk godt i Danmark – og det smitter heldigvis også af på Aalborg.

– Men mens vi glæder os over, at Aalborg vokser, så skal vi også være klar over, at vi skal være kræsne og blive ved med at være ambitiøse. Aalborg skal ikke bare være større, højere og rumme flere på den samme plads – vi skal også udvikle byen med kvalitet. Vi skal inddrage borgere, lokalsamfund og lokale foreninger mere . Og vi skal turde gå foran og dyrke de særlige muligheder og talenter, som Aalborg er så rig på. De er der – jeg ved det, for jeg møder dem hver dag – og dem skal vi lytte til og bruge. Fordi Aalborg ikke bare skal være større, men bedre, fortæller Kristian.

Se Kristian første indlæg her