Mød de 2 nyeste bloggere hos APPETIZE

Laura Sahl (tv) og Pernille Augustinussen (th)

Vi er glade for at kunne byde velkommen til endnu to bloggere i vores voksende team, Laura og Pernille. Dem kan du lære lidt at kende her.

Pernille Augustinussen – blogger primært om mode og styling

Pernille Augustinussen har en baggrund indenfor mode og er uddannet model konstruktør og senere som stylist. Hun arbejder i øjeblikket som freelance stylist og underviser. Derudover er hun 34 år, gift og mor til tre.

– Min egen blog er lidt et sammensurium af mange ting, og måske svært for nogle at finde rundt i. Det er familielivet med mand og tre børn, ærlig snak, rejser, krea, bolig og ikke mindst mode. Jeg elsker mode, men at lave en blog kun om det, ville ikke være rigtig for mig.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?
– Mode er for mange noget fancy og utilnærmeligt. Det er ikke rigtigt! Jeg har en stor passion for mode, og en endnu større interesse for hvad tøj kan gøre for os og vores selvværd. Det vil være min mission at delagtiggøre Jer, og gøre modeverdenen mindre farlig:-)

Hvor længe har du blogget?
– Jeg startede min blog for 3 år siden. Dog har det været lidt on-off:-)

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af din APPETIZE-blog?
– Læserne kan forvente forskellige indlæg om mode og styling. Guides til tendenser, styling tips og gode råd.

Du kan finde Pernilles første indlæg her

Laura Sahl – blogger primært om mad og opskrifter

Lige siden siden barndommen har madlavning haft en stor betydning for Laura. Det førte til, at hun i 2016 deltog i Masterchef og endte med 2. pladsen.

Hvad handler din blog om og hvorfor er det lige netop dette emne, du har valgt?
– Min blog omhandler mad, da min passion er at videregive inspiration til lækker, nem og familievenlig mad. Jeg elsker de klassiske danske retter og jeg synes det er spændende at give dem et nyt twist.

Hvor længe har du blogget?
– Jeg er stadig en ret ny blogger, det er en helt ny verden for mig, men meget spændende!

Hvad kan APPETIZEs læsere forvente af din APPETIZE-blog?
– Appetize’s læsere kan forvente inspiration og opskrifter til en masse lækre retter, dejlig comford food, mad stor smag og med et lille twist af rigtig mormor mad.

Du kan læse Lauras første indlæg d. 27. december