Vinter åbning af BoxTown

BoxTown åbner for vintersæsonen fredag den 12. januar kl. 11.00.
Der er en masse godt på programmet, for selvom det er koldt og mørkt, garanterer BoxTown hygge og gode oplevelser. Der vil være adskillige events, og de fleste kan man deltage i ganske gratis!

Jeg glæder mig helt vildt til at starte op igen. Vi får så mange henvendelser fra både private og virksomheder, som efterspørger mere bæredygtighed. For mange betyder det en lettere genvej til de lokale lækre produkter, som de ellers ikke har adgang til i hverdagen.” fortæller Kathrine Skovsgaard begejstret.

Varme og hygge

BoxTown vil i vintermånederne byde på varme lækre retter i deres køkken, og street-køkkenerne har også en særlig vinter-menu.
I markedet kan man få årstidens grønt og frugt, samt lækkert frilands kød fra de lokale gårde. BoxTown får friske varer hver eneste uge og varerne afhænger af gårdene. Man vil derfor altid få helt friske, lokale og bæredygtige produkter.

I forbindelse med diverse events, vil der forekomme længere åbningstider. Hold dig opdateret her på eventen, og på facebooksiden, hvor vi løbende opdaterer. Aftenskolen AOF Nord har bl.a en række spændende events hos BoxTown. Se mere her: http://nord.aof.dk/temaer/boxtown/.

BoxTown lover os et spændende vinter-program og selvom det er koldt og mørkt, så er der lunt og hyggeligt hos dem. Du kan bl.a i deres lounge spise din mad og hygge. Ligeledes kan man i deres VIP lounge ovenpå og i vores DOME nyde en forfriskning.

Priserne er i bund, så alle kan være med! 
Menukortet kommer op løbende, og vil ændre sig uge for uge, da menuen sammensættes af råvarer fra gårdene, således at alt er mest mulig bæredygtig.
Barpriserne er i bund. – og her får du også økologisk øl og endda en cocktail sammensat af Claus Seier

Generelle åbningstider i januar/februar
Torsdage kl 11 – 14
Fredage kl 11 -17
Lørdage – søndage: kl 11 -14