Viking Box Cup 2023

Tekst og Foto Presse

Efter en ufrivillig Corona-pause på 2 år er Lindholm Bokseklub tilbage med nytårsstævnet Viking Box Cup. Turneringen afholdes i år for 26. gang. Viking Box Cup er Danmarks største bokseturnering og er med til at promovere dansk boksning på højeste plan. I år er der tilmeldt 180 boksere fra Danmark, Norge, Sverige, Island, Kroatien og Irland.

”I Lindholm Bokseklub er vi meget stolte af, at vi i år kan genoptage Viking Box Cup. Viking Box Cup er – og har igennem alle årene – været en populær og stærk turnering, som har overlevet perioden med nedgang i dansk boksning og nu også ufrivillige aflysninger de seneste 2 år grundet Corona. Årets deltagerantal viser, at bokserne er mere end klar til at komme tilbage i ringen. Vi håber ligeledes, at publikum har savnet sporten og er klar til at aflægge Viking Box Cup et visit hen over weekenden. Lindholm Bokseklub går all-in på at afholde en flot turnering med mange gode og spændende kampe. Der er med sikkerhed lagt op til et par spændende dage i boksningens tegn.”

– René Sørensen, formand for Lindholm Bokseklub

Viking Box Cup 2023 afholdes lørdag den 7. januar og søndag den 8. januar 2023. Kampene bliver bokset i Hal 1 i SKANSEN (Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby).

Billetsalg ved indgangen eller på www.vikingboxcup.dk

Lindholm Bokseklubs træningslokale benyttes til træning og opvarmning under turneringen.

Spørgsmål kan rettes til formand René Sørensen på telefon + 45 22 21 88 00 eller e-mail

formand@lindholm-bokseklub.dk.