Vellykkede events!

Boligtrends 2018

Onsdag d. 18/4 afholdte vi det første af vores events med Shoppen i Aalborg, som hed “Boligtrends 2018“.

Her satte vi fokus på boligen, hvor vi fik besøg af en masse oplægholdere, som fortalte om boligmarkedet, indretning og planter. Til arrangementet blev der serveret både sandwich, vand og et glas vin, givet en masse lækre præmier og så fik alle i publikum en goodiebag. Hele aftenen kostede 75,-

Oplægsholderne var Christian Helweg fra Råt & Godt, Rikke Axelsen fra ByAxl.com, Inge Ørtoft fra Nybolig Aalborg, Jonas Jensen fra Jonas Jensen Blomsterdesign, Thomas og Mike fra Nybyggerne, og Jesper Sommer fra bl.a. CowParade og Lykketrolden.

Du kan se billeder fra aftenen her:

[masterslider id=”37”]

 

Badehotellet og det danske køkken

Fredag d. 20/4 afholdte vi også den første udgave af APPETIZEscenen. APPETIZEscenen byder på en anderledes samtale mellem spændende aktuelle personligheder. Som udgangspunkt er de personer du møder til disse arrangementer, nogen du på forhånd har mødt i en af vores APPETIZE udgivelser.

På aftenen fik vi besøg af skuespiller Merete Mærkedahl, kendt som studiepigen Ottilia i Badehotellet og museumsinspektør, kogebogsforfatter og madkonsulent på Badehotellet Bettina Buhl. Derudover blev der på aftenen serveret gammeldags grydestegt kylling, skilt sovs, kogte kartofler, agurkesalat og rabarberkompot. Hele arrangementet kostede 95,- pr. person.

Du kan se billeder fra aftenen her:

[masterslider id=”38″]

1 Trackback / Pingback

  1. D. 20/4 – Badehotellet & det danske køkken (Afholdt) – appetize.dk

Kommentarerne er lukkede.