Velkommen i madværkstedet

Reklame I Hanstholm Køkken

Et køkken er ikke bare et køkken – det er et madværksted, hvor der er skabt de bedste forudsætninger for at kreativiteten kan blomstre

Madkreativitet og køkkendesign er uadskillelige elementer, når man vil skabe en uforglemmelig madoplevelse med familie og venner. På samme måde som det kræver finesse at skabe en menu, der både smager fantastisk og præsenterer sig smukt på tallerkenen, er det vigtigt at samarbejde med en dygtig indretningskonsulent for at skabe et gennemtænkt køkkendesign.

Et veludstyret køkken med korrekt ergonomi og smarte opbevaringsløsninger kan hjælpe kokken med at udfolde sin kreativitet og tilberede inspirerende retter. Det handler om at have det rigtige værktøj til rådighed og samtidig have plads til at udfolde sig. Hvis du ønsker at skabe en unik madoplevelse, er køkkendesign og madkreativitet to vigtige ingredienser, som bør være på din huskeliste.

Hvordan skal dit nye køkken se ud?

Det er ikke ligefrem et spørgsmål, der er nemt at besvare. Det kan føles som en jungle at navigere rundt i, når der skal tages stilling til, hvordan det fremtidige inventar skal se ud. Der findes et hav af stilarter, farver, prisklasser med mere – det er her, vi kommer ind i billedet.

Hos Hanstholm Køkken i Aalborg omsætter vi kundernes drømme og fantasier til virkelighed. Vi lægger stor vægt på at være tæt på de familier vi rådgiver om indretning af deres nye hjem, eller renovering af det eksisterende. Vi har kundens ønsker og krav med hele vejen, når vi designer og indretter special-løsninger. Vi vægter altid funktionalitet, kvalitet og unikke materialevalg højt.

Højeste kvalitet og professionalisme fra start til slut i processen, hvor der er tænkt over selv den mindste detalje, er vores vigtigste kendetegn. Vi har mange års erfaring i at læse hvad vores kunders ønsker er, og har evnerne til at se, hvad der er funktionelt og som ikke kun er smukt for øjet, men som også fungerer i hverdagen.

Vores faste kundekreds kommer først og fremmest for at høste af dygtige medarbejderes 30 års erfaring med design, indretning, godt håndværk og snedkeri. Vores montører er udlærte snedkere og elsker at arbejde med, – og har respekt for kvalitetsprodukter.

At købe nyt køkken, badeværelse, garderobe, eller bibliotek, er en stor og vigtig beslutning. Derfor står vi klar til at tage imod jer, når I har tid til at snakke jeres fremtidige projekt igennem.

 

Hanstholm Køkken, Aalborg
Otto Mønstedsvej 4
9200 Aalborg SV