Unikt møde med krimiforfatter Jussi Adler-Olsen i AKKC

Tekst Redaktionen og PM (AKKC) | Foto presse

Nu kan alle Jussi Adler-Olsen fans glæde sig til at opleve en af de absolut bedst sælgende forfattere i Danmark, når AKKC er rammen om et usædvanligt møde mellem forfatteren og hans læsere i forbindelse med udgivelse af den 8. bog i krimiserien om Afdeling Q

Foredraget Jussi Adler-Olsen Live bliver det eneste af sin slags i Danmark i forbindelse med udgivelsen af bogen, der får titlen ‘Offer 2117’, den 14. juni. Muligheden er opstået i et samarbejde mellem AKKC, Club Nord og Politikens Forlag, og de byder byder den populære krimiforfatter indenfor i Europahallen onsdag den 19. juni kl. 20 til halvanden times nærkontakt med en billetpris på 195 kr. inkl. gebyr.

Publikum får en helt unik mulighed for at høre ham fortælle om den nyeste bog, om serien og om barndommen i Brønderslev. Seancen kommer til at forløbe som en samtale mellem Jussi Adler-Olsen og én af TV2 Nords studieværter, og den krydres undervejs med oplæsninger fra bogen ’Offer 2117’.

Efterfølgende er der mulighed for at få signeret dit helt eget eksemplar af bogen (der er mulighed for at købe bogen på aftenen).

Jussi Adler-Olsen er en af de mest elskede danske krimiforfattere. Hans læserskare er stor, og udlandet har i høj grad også fået øjnene op for hans fantastiske krimier, og på verdensplan har han solgt mere end 20 millioner bøger.

‘Offer 2117’ er den ottende bog i Jussi Adler-Olsens populære Afdeling Q serie. Vi elsker Assad, men ved vi, hvem han er, hvor han kommer fra og hvilke forfærdelige hemmeligheder, han tynges af? I over ti år har den underfundige krøltop arbejdet sammen med Carl Mørck og Rose. Han har demonstreret viden på de mest uventede områder, store sprogkundskaber og evnen til at pacificere en voldelig modstander på sekunder. Men hvorfor kan han og ved han alt det? I den ottende roman om Afdeling Q, ‘Offer 2117’ får vi svarene, og sammen med Carl Mørck, Rose og Gordon kommer Assad på svære opgaver, mens uret tikker.

Billetter til foredraget i AKKC/Europahallen onsdag den 19. juni er sat i salg til kr. 195 pr. billet, og kan købes i Billetkontoret tlf. 9935 5566, på akkc.dk og via ticketmaster.dk