Uhyggelig hyggelig halloween 
i Aalborg Zoo i efterårsferien

REKLAME | AALBORG ZOO

[Reklame]

Fra lørdag den 15. oktober til søndag den 23. oktober fejrer Aalborg Zoo for første gang halloween – og du er inviteret

Du har måske været til Jul i Zoo og oplevet de tusindvis af glimtende julelys, julemanden og den ekstraordinære julepynt. I år skal vi heldigvis ikke vente til december med at se haven funkle i mørket, for som noget nyt i år udsmykkes Aalborg Zoo under halloween af masser lysende græskar og smuk efterårspynt. Aalborg Zoo sætter rammen for, at du og din familie kommer i den helt rigtige halloweenstemning med gode gys og hygge.

Der er tradition, for at vi mindes de døde til halloween, og derfor er det første spadestik til De Uddødes Kirkegård taget. Her kan du sende en tanke til og mindes de dyrearter, der ikke længere er iblandt os. Fra alle havens mørke kroge vil det vrimle med natdyr, krybdyr og krible-krabledyr, der med garanti kan få gåsehuden frem!

Halmlabyrint og græskarværksted

Mikkel Sortemos fra Arternes Verden vil sørge for din underholdning på Zoofariscenen med et halloweentwist, og på den store græsplæne bagved Orangeriet kan du se, om du kan finde vej gennem den sjove halmlabyrint bygget af hundredvis af store og små halmballer.

Du kommer til at opleve tusindvis af lysende græskar i et utal af sjove græskartyper – dyrket lokalt og naturligt på en gård syd for Aalborg. Skulle du blive særligt forelsket i et af de mange smukke græskar, er der mulighed for at tage et med hjem fra græskar- værkstedet. Her kan du helt selv bestemme et uhyggeligt eller hyggeligt udtryk på dit græskarhoved, og på den sidste dag for åbningen af halloween i Zoo er du velkommen til at udvælge et af de mange flotte græskar i haven, og lade det pynte videre hjemme hos dig selv.

På Aalborg Zoos hjemmeside kan du læse mere om eventet, og hvad du kan forvente. Det er ikke alt, der er løftet sløret for endnu, så hold dig opdateret på Aalborg Zoos hjemmeside eller følg Aalborg Zoo på Facebook for at se, hvad der ellers kommer til at ske.

Facebook: @Aalborg Zoo

Web: aalborgzoo.dk/aktiviteter/halloween-i-aalborg-zoo