TEST: Osmosis Skincare

De sidste tre måneder har jeg testet to produkter fra Osmosis Skincare i samarbejde med Harmonie Spa. Body. Face. i Aalborg.

Jeg har ikke passet særligt godt på mit ansigt tidligere, og aldrig plejet det ved for eksempel solskader og pigmentpletter, som jeg har fået endnu flere af under graviditeter og da overgangsalderen ramte.

Jeg fylder 60 år om et par måneder og mit ansigt er ældet, jeg har pigmentpletter og døjer med tørhed. Tørheden er især slem i vinterhalvåret.

 

Karina Klein, der er kosmetolog og indehaver af Harmonie har anbefalet mig at afprøve disse to produkter:

  • CATALYST AC-11 DNA Repair C Serum (god til hudtype: Ældet, Akne, Pigmenteret, Tør) Patenteret produkt.
  • BOOST Peptide Activating Mist (Hudtype: Ældet, Pigmenteret, Sensitiv, Irriteret)

 

Hver morgen har jeg først pumpet en ærtestørrelse af den gyldne CATALYST serum ud i hånden og påført det i mit rene ansigt. Denne flydende creme giver en skinnende, fugtende og lettere gylden overflade på huden.

Derefter har jeg givet mit ansigt 3-4 pift med BOOST Mist, hvilket giver en fornemmelse af endnu mere fugt, og at produkterne trænger dybere ned.

 

Efter de to produkter har jeg brugt min egen dagcreme.

 

Helt fra start har jeg kunne mærke en stor forskel i forhold til fugt og glød i mit ansigt. Min hud i ansigtet har ikke været/føltes tørt i testperioden, selvom jeg dagligt har gået 6 km til og fra arbejde i alt slags vejr.

Min hud virker sundere og har fået en anden glød, selv om vi er i det kedelige, og for huden, hårde vinterhalvår.

 

Udover at kunne føle mere fugt, oplever jeg også, at mine pigmentpletter virker knap så tydelige. Mange af dem er forsvundet og det er jeg rigtig glad for. Pigmentpletterne har virkelig været noget af det, der har generet mig mest de sidste 30 år.

 

At Osmosis Skincare produkterne er gennemtestet med patenterede ingredienser og klinisk dokumenteret gør, at jeg føler mig 100% tryg ved brug af deres hudplejeserie.

De udmærker sig ved at produkterne er fri for parabener, farve, gluten, lauryl sulfater mv. De er lægeudviklet og har modtaget flere Award-priser.

 

Osmosis Skincare går skridtet ud over traditionel hudpleje og kan bruges under graviditet og amning. Ved hudtilstande som akne og rosacea, er Osmosis Skincare et produkt, som kan gøre en forskel.

 

 

Hør gerne Karina hos Harmonie Spa. Body. Face om, hvordan hun kan hjælpe dig til en sundere hud.

 

Harmonie Spa. Body. Face

Slotsgade 27 i Aalborg

www.harmonie-spa.dk