Test af: WMF KULT X MIX & GO/ SMOOTHIEMAKER

Sponsoreret indlæg

Vi har få lov til at modtage nogle forskellige produkter fra MED24, så denne her gang skal det handle om noget helt andet end beauty.

Jeg har været så heldig at få lov til at teste en Smoothie Maker fra WMF. Denne blender har en fin størrelse og fylder ikke ret meget i køkkenskabet. Den er nem at hive frem og hvis du har opdelt frugt og grønt i portioner, så tager det ikke mere end tre-fire minutter at mikse en lækker smoothie sammen. Blenderens 4 skarpe knivblade blender både is, frugt, og grøntsager nemt og hurtigt. Selv frosne bær blender den nemt. Man blender direkte i blenderglasset, hvortil der hører et drikkedæksel med, så du kan have det med på farten. Jeg træner altid tidligt om morgenen, og det er ikke altid jeg har tid til at skal lave morgenmad, men med den her kan jeg nemt nå at mikse en smoothie sammen, så jeg kan have den med i bussen eller på cyklen. Et kæmpe plus i min bog!

Min datter og jeg har efterhånden lavet mange forskellige smoothies, og det smarte ved denne smoothie maker er, at den kun virker når beholderen er på. På den måde er man sikret, og man behøver ikke at være bange for at komme til skade. Vi har hvertfald være glade for den, den er praktisk og nem at anvende, og så må den komme i opvaskemaskinen. Jeg kan kun give en kæmpe anbefaling med herfra, vi skal hvertfald lave mange mange flere smoothies i fremtiden!

17837805_1325377670880582_2113289441_o

Smoothie makeren er lige nu på tilbud hos MED24, til 299,-