Test af: Karmemeju Velvet Face Cream

Sponsoreret indlæg
Karmameju er stiftet af danske Mette Skjærbæk, som startede en karriere som fotomodel som 16-årig. Mærket er kendetegnet ved kvalitet, sundhed, sjælero og velvære. Personligt synes jeg, at hylderne bugner af vildt lækre nye mærker i lækre designs, så for mig elsker jeg, når et produkt skiller sig ud ved at have klare visioner og værdier som sundhed og naturlig skønhed. Alle produkter er 100% naturlige, og indeholder sansestimulerende dufte. Og at det tilmed er et dansk brand, giver for mig et ekstra plus. Derudover er jeg generelt vild med designet af deres produkter bestående af dejlige klare pangfarver, der bør stå fremme og pryde badeværelset. 
Jeg har brugt Velvet Face cremen efter ansigtsolien fra samme serie, og huden efterlades meget blød og frisk. Duften af naturlige olier er lidt for kraftig efter min smag, hvilket for mig er det største minus. Cremen fedter ikke, og trænger hurtigt ind. Jeg har døjet meget med tør hud, og efter lidt længerevarende brug af cremen, synes jeg den virker mere fugtet.