Test af: Sistema Triple Split Lunch Box

Sponsoreret artikel 
For mig er Sistema ikke en nyhed. Jeg har længe købt deres produkter til mine to rollinger, fordi jeg ved, de ikke indeholder alt muligt skadeligt, fåes til en fornuftig pris, har et stort udvalg, og så tiltaler både funktionaliteten og farverne begge mine børn.
Sistema er et 30 år gammelt firma fra New Zealand med fokus på kvalitetsprodukter uden nogen former for gift og hormonforstyrrende stoffer. Alle produkter er 100% PBA- og blyfri, så du kan trygt anvende dem både til dine børn og resten af familien med den sunde livsstil.
Denne madkasse som MED24.dk har givet mig lov til at teste, er med en lille youghurt-bøtte er ideel til familiens udflugter. Med mindre man har en ægtefælle eller skolebarn med en meget stor appetit, så er den mest beregnet til flere personer, da den er forholdsvis stor. Nu nævnte jeg godt nok den den sunde livsstil før, men jeg har blandt andet brugt den, da den stod på ristning af skumfiduser over bål. Her var den ideel til skumfiduser i det ene rum og kiks i det andet. Ellers har jeg også brugt den til sandwich og sprøde grøntsager på årets første skovtur.
Den lille medfølgende youghurt-bøtte har jeg valgt at anvende separat. Den er flittigt brugt til lækre snacks som nødder, rosiner, æblebåde og andet lækkert til børnenes madpakker. Den holder helt tæt, og har en rigtig god størrelse. Helt klart et lækkert sæt til hele familien, når den står på skovtur, længere biltur, eller blot til lidt godter hjemme på terrassen.
Køb den hos MED24.dk til 99,-
4