Test af: Revitalash Eyelash Serum

Test af øjenvippeserum

Sponsoreret indlæg

Som kvinde vil jeg gerne vove den påstand, at vi alle gerne vil have lange, fyldige og volumiøse vipper. Det er der flere forskellige råd for. Falske øjenvipper, eyelash-extensions, og så er der “mirakel-midlet” øjenvippeserum, som jeg har været så heldig at få lov til at teste.

Det er Beautycos, som både har fysiske butikker og en webshop, der har sendt os par produkter, bla. også solcreme fra Australian Gold som I kan læse en anmeldelse på her på siden.

Revitalash serummet er egentlig ret enkelt at benytte. Efter jeg har fjernet min øjen-makeup om aftenen, påfører jeg serummet på min øverste vippekant, så nemt er det. Hvis man husker at gøre det hver aften i ca. 4-8 uger vil man kunne se og mærke et rigtig flot resultat. Revitalash er lavet af naturlige botaniske stoffer, som beskytter din vipper så de ikke falder af. Dine vipper bliver mere fleksible, modstandsdygtige og får tilpas nok fugt til at kunne vokse fint ud. I modsætning til falske øjenvipper og eyelash-extensions som tit og ofte ender med at ens egne vipper falder af, så er Revitalash virkelig et godt alternativ, hvis du spørger mig.

Mine vipper er blevet så fine, lange og fyldige, og ikke mindst mere modstandsdygtige. Jeg kan i hvert fald kun give en kæmpe anbefaling videre. Du kan købe Revitalash hos Beautycos til 665,-