Test af: REMMINGTON Keratin Protect Straight Brush

Jeg har altid haft en del krøller og synes for det meste at de er trælse. Derfor var det en gave sendt fra himmelen, da glattejernet blev hver mands eje tilbage i 90’erne. Jeg har i perioder ødelagt mit hår fordi jeg glattede det hver eneste dag. De sidste mange år har jeg valgt kun at glatte hår max. 1-2 gange ugentligt, for at holde det sundt og ikke slide det så meget.

For et par uger siden blev jeg præsenteret for REMINGTONS nye glatte-børste.

 

Sikken en glædelig overraskelse!

Børsten er noget af det snarteste og nemmeste jeg nogensinde har prøvet i min søgen for at glatte mit hår på den bedste og mest beskyttende måde.

Børsten bruges i helt tørt og børstet hår – der arbejdes med totter af hår og man reder med børsten helt inde fra hovedbunden og ned til spidserne. Det er super nemt og jeg synes hurtigere man opnår den glatte effekt.

Jo tyndere totter hår man reder jo bedre bliver ’glatte-effekten’.

Børsten er god til en daglig gennemredning, hvis man kan kalde en glatte-genopfrisker det og jeg føler, at jeg kan mærke at mit hår virker sundere med denne børste, der er indhyllet i keratin og mandelolie. Håret virker ikke så tørt og medtaget, som det ellers kan med et almindeligt glattejern.

 

 

Der er tre temperaturindstillinger (150, 190 og 230 grader) og jeg har endnu ikke haft brug for den høje temperatur.

Jeg kan på det varmeste anbefale denne glattebørste, da den er noget af det nemmeste og hurtigste at bruge hvis man ønsker glat hår og resultatet er perfekt.

Det må også være  et genialt apparat, hvis man har børn, der gerne vil have glattere hår af og  til. REMINGTON anbefaler at børsten kun bruges af børn over 8 år.

 

599 kr., forhandles hos elgiganten.dk og matas.dk