Test af: Remington 7-i-1 trådløs epilator

Sponsoreret

Jeg må indrømme, at jeg lige skulle tage mig mod til, inden jeg turde kaste mig ud i ”projekt epilator test”. Jeg havde hørt fra flere, at det gør hamrende ondt, men faktisk er det slet ikke så slemt når man først er kommet i gang. I starten synes jeg det gjorde vildt ondt, men efter kort tid vænner man sig til smerten – vi kvinder må lide for skønheden, ikke? Jeg gennemførte – på begge ben og resultatet var et sæt lækre bløde og glatte ben. Epilatoren er meget nem at bruge, men man skal dog have lidt tålmodighed, hvis du vil opnå et grundigt resultat. Har du aldrig anvendt en epilator før, eller hvis du ikke har brugt en i lang tid, kan det tage et lille stykke tid, inden din hud vænner sig til det. En epilator kan nemlig forsage rødme og hudirritation, hvilket er en normal reaktion, der hurtigt forsvinder igen. Efter min mening er det en fordel at anvende epilatoren om aftenen. På den måde kan en hudirritation nå at fortage sig i løbet af natten.

Den er ledningsfri og vandtæt og kan anvendes til både våd og tør brug, i karbadet eller under bruseren. Personligt foretrækker jeg at have den med under bruseren, da det er nemmere og føltes mere skånsomt for huden. Epilatoren er derudover nem at rengøre og batteriet kan holde i op til 40 minutter, dog er opladningstiden på hele 4 timer.

Remington lover op til 4 ugers glatte ben, men efter 2 uger var mine hår så småt begyndt at vokse ud igen – i forhold til en almindelig barbering med skraber, hvor man skal barbere ben 2 gange om ugen er det nu et meget godt resultat.

Pakkens indhold og konklusion

Med Epilatoren medfølger et shaverhoved, eksfolierende børstehoved og et pedicurehoved. Dertil kommer en massagehætte med aloe vera, et trimnings- og formningshoved og en detajlehætte. Der medfølger også en rensebørste og en pose til opbevaring og transport. Designet og det generelle kvalitetsindtryk er desuden rigtig godt, og i kombination med det gode tilbehør får du en rigtig god epilator for pengene.

Du kan læse mere om epilatoren og hvor den kan købes her.