Test af: Örtte Clean me up – Body Scrub

Sponsoreret indlæg

Alle, eller de fleste kvinder har en masse forskellige produkter til at rense ansigtet med, for at få en flot, ensartet og sund hud. Men er det mon alle der husker at resten af kroppen også kunne nyde godt af en omgang forkælelse og lækre produkter? Personligt glemmer jeg lidt resten af kroppen når det kommer til at pleje og forkæle den. Vi har modtaget det her lækre produkt  fra WeightWorld som virkelig forkæler huden på hele kroppen og gør den ultra blød.

Vi har her på APPETIZE modtaget forskellige produkter fra WeightWorld, bl.a. denne body scrub mod akne og uren hud som jeg har været så heldig at få lov til at teste. Og jeg kan allerede sige, at den er enormt effektiv, selv efter første gang har jeg fået et flot resultat. Den indeholder en masse naturlige ingredienser, som gør at den arbejder helt vildt godt. Den indeholder bl.a. granuleret sukker som hjælper effektivt med at slippe af med døde hudceller, og grøn te som beskytter huden mod frie radikaler. Og en masse andre lækre ingredienser som gør, at din hud bliver glattere og smukkere. Hvis du døjer med akne og uren hud, er denne Body Scrub guld værd.

Da jeg prøvede scrubben første gang fik jeg en “WAUW-oplevelse”, den er altså virkelig lækker at arbejde med. Den er behagelig og blød at skrubbe og masserer ind i huden. Jeg oplever ikke, at jeg bliver rød eller irriteret af den, hvilket jeg har prøvet med andre scrubs. Dens konsistens minder lidt om kaffegrums. Duften er ret speciel, den dufter lidt af urtete, ikke dårlig – men heller ikke sådan “mmh”-agtigt. Da jeg havde skrubbet og masseret min krop ind lod jeg det sidde i 10-15 minutter, hvor efter jeg skyllede det af. Og den efterlader huden virkelig silkeblød, glat, velplejet og dejlig fugtet. Jeg følte mig virkelig dejlig ren efterfølgende.

Jeg døjer lidt med tørre hænder, så jeg tænkte at jeg lige kunne prøve scrubben der og de er virkelig også blevet helt vildt bløde. Jeg har ikke ret meget dårligt at sige om produktet her, det eneste minus jeg kan komme på, er at det godt kan svine lidt i badet, når man påfører den, men så er det heller ikke værre. Alt i alt er det virkelig en anbefalelsesværdig Body Scrub, som jeg synes fortjener en kæmpe anbefaling.  WeightWorld har et bredt sortiment af body scrubs, og jeg er slet ikke i tvivl om at også skal prøve nogen af de andre scrubs, som I også kan læse om på Örtte.com/dk.

WeightWolrd har et væld af andre produkter, og jeg synes I skal hoppe ind forbi de andre kategorier på deres hjemmeside og tage et kig. Hvis I har spørgsmål eller lign. så er deres kundeservice-team enormt søde til at hjælpe.