Test af: Lavera mineral compact powder

Sponsoreret indlæg

Jeg er glad for makeup, og jeg vil gerne have en hud, der fremstår sund og frisk. Dette kan dog være lidt svært, da jeg har tendens til urenheder og fedtet hud. Netop derfor leder jeg altid efter produkter, der kan være med til at dække dette.

Lavera er et mærke, der tilbyder rene økologiske produkter, uden tilsætning af parabener, konserveringsstoffer og andre unaturlige stoffer. Lavera mineral compact powder er en talkumfri naturlig mineral pudder.

Pudderen kan bruges til at sette din makeup, eller den kan bruges til at gøre huden mat og blødgøre hudens fine linjer og porer.

Til at påføre Lavera mineral compact powder bruger jeg en ovalbrush-børste. Den lidt specielle børste er dejlig blød og rar at bruge på huden. Desuden ligger den godt i hånden og er nem at bruge. Børsten opfanger dog ikke så meget af produktet, hvilket gør, at jeg skal køre den rundt mange gange i pudderen for at få synligt produkt på børstehovedet. Derudover skal jeg påføre pudderen fire til fem gange, for at den bliver fordelt i hele mit ansigt.

Lavera mineral compact powder ligger sig som et tyndt lag på huden og bliver ikke tung eller ligger sig som en maske. Mineral pudderen hjælper til at dække min lidt skinnende og fedtede hud, da den giver en flot mat finish, samtidig setter den min makeup, så den holder længere, end den plejer. Når jeg åbner låget på pudderen møder en kraftig duft mine næsebor. Jeg ville have fortrukket en noget mildere duft, da produktet er rent og økologisk.

Det bedste ved Lavera mineral compact powder er de naturlige ingredienser, og den matte finish, som pudderen giver min hud. Derudover er prisen også meget SU-venlig.

Børsten er en del af et sæt på 10 stk. og forhandles hos Pariz til kr. 149,-

Mineral pudderen forhandles hos Helsam til kr. 89,95,-