Test af: Lavera Glossy Lips

Sponsoreret indlæg
Jeg elsker makeup, men er samtidig også med min alder i midt 30’erne og blevet meget mere bevidst om, hvad det er jeg anvender på mit ansigt. Man hører jo så meget om parabener, parfumer, allergier og hormonforstyrrende stoffer, at man faktisk bliver lidt skør af det. Netop i denne sammenhæng er produkterne fra Lavera ret geniale. Brandet blev stiftet i 1987. Lavera er det latinske ord for ”for sandheden”, og dette er præcist hvad Lavera går ind for. Lavera tilbyder rene økologiske produkter, uden tilsætning af parabener, konserveringsstoffer andre unaturlige stoffer. De har igennem tiden vundet flere priser for deres ekstremt rene produkter, som gang på gang lever op stil de mange strenge krav indenfor især økologi.
Lavera Glossy Lips er meget blød og nem at påføre. Den giver et utrolig flot wet look. Den er behagelig at have på læberne, men dens lette konsistens gør desværre også, at den ikke holder så godt. Er man typen, der småspiser lidt i løbet af dagen, eller blot slikker meget på sine læber, så er den altså hurtig væk i løbet af ingen tid. Den har en meget flot skinnende effekt, som samtidig er meget naturlig og ikke for kraftfuld. Jeg har prøvet farven Rosy Sorbet, som er meget afdæmpet og især velegnet til hverdag, eller i byen hvor man har en kraftig øjenmakeup på, og hvor man gerne vil nedtone læberne en smule. Glossy lips fås i flere farver, og kan med fordel også anvendes ovenpå Lip Colour fra Lavera, hvis man ønsker en mere intens farve. Duften er for mig lidt et minus. Jeg synes den er meget sødlig, og derfor kan den godt virke lidt kvalmende. Den bryder jeg mig personligt ikke så meget om.
For mig er det ved dette produkt helt klart de naturlige ingredienser og sundhedsaspektet, der er den helt store styrke, og så fås det også til en overkommelig pris.
Forhandles i Helsam til kun kr. 59,95,-