Test af: KARMAREJU – Salt Body Scrub 03

Sponsoreret indlæg

Efter at have testet denne Salt Body Scrub fra KARMAMEJU, er jeg blevet en smule afhængig, den gør huden super lækker blød efter brug. Jeg selv bruger make up til dagligt og derfor har min hud svært ved at ånde og dermed får jeg hurtig urenheder, men det er slut nu, for efter en daglig behandling med denne body scrub, er min hud blevet mere ren og blød.

Jeg anvender scrubben under badet, hvor min hud er en smule fugtig, her synes jeg den er lettere at arbejde med og dermed kan jeg også hurtig vaske de døde hudceller af.

Duften er mild og lækker og gør oplevelsen/brugen af produktet behagelig at arbejde med. Prøv dette produkt og få oplevelsen af at være barn igen, da din hud bliver blød som en barnerumpe.

Jeg er fan er denne scrub, så den vil bestemt få en fast plads hos mine andre skønhedsprodukter.

Scrubben kan forhandles hos KAMAMEJU for 299,- 350 ml