Test af: Karmameju Star Age-Defence Micellar Water

Karmameju Star Age-Defence Micellar Water, sensitive skin

Jeg har før skrevet om andre produkter fra Karmameju med stor begejstring, og jeg er generelt vild med filosofien bag produkterne: at forene både kvalitet, sundhed og velvære, og pleje og forkælelse til både krop og sjæl. Find evt. vores andre anmeldelser af mærket, her.
Micellar Water er et 3-i-1 renseprodukt, der effektivt fjerner makeup og urenheder samtidig med, at den går ind og fugter. Micellar Water er nok tidens mest populære renseprodukt, da din hud er totalt afrenset i et snuptag, og er perfekt til både trætte mødre og kvinder på farten. Jeg har nok tilhørt, og gør stadig, en af de trætte mødre. Så når den står på sengetid, og man famlende roder rundt efter tandbørsten på badeværelset, ja så er der heller ingen tvivl om, at ens renseprodukt også helst skal være nemt. Og det er denne. Gennemvæd en tot vat med produktet, kør det rundt i ansigtet med cirkulære bevægelser…og voila! Du skal ikke engang afvaske med vand, og din hud føles frisk, kølende og opstramt. Er overskuddet til det, så anbefales det at anvende ansigtsolien og ansigtscremen fra samme mærke.
Det eneste minus er, at jeg ikke synes den er super effektiv når det kommer til øjenmakeuppen. Jeg er måske også storforbruger af mascara, men der skal gnubbes noget ekstra for at få al mascaraen væk. Til gengæld er duften helt fantastisk, og tonerne af aloe vera, bitter appelsin og jerikos rose giver en skøn fornemmelse af velvære. Samtidig både plejer, reparerer og beskytter de naturlige ingredienser din hud, og efterlader den blød som silke – og helt klar til natten. Anvendes igen om morgenen. Jeg er vild med den!