Test af: IDUN Minerals Mascara

Sponsoreret indlæg

Vi har her på redaktionen været så heldige, at modtage en masse lækre produkter af Mette Milan fra www.gettheglow.dk Webshoppen har et væld af skønhedsprodukter!


Jeg har bl.a. fået lov til, at teste 2 forskellige mascara fra IDUN minerals. IDUN Minerals makeup er fri for parabener, nanopartikler, parfume og bismuth oxychloride. Den første jeg har testet er
EIR curling mascara . Den lever bestemt om til dens formål – at skabe smukke buede vipper og masser af volume. Jeg plejer normalt, at bruge en øjenvippe-bukker, hvilket ikke er sundt for ens vipper, men det er slet ikke nødvendigt med denne mascara. Den giver både længde, volume og adskiller vipperne så fint. Børsten buer og har en fin størrelse. Dog synes jeg, at der kommer rigeligt med produkt på børsten, hvilket gør at den klumper lidt, hvis man ikke fjerner lidt af produktet fra børsten, inden man stryger den på vipperne.


Den anden mascara jeg har prøvet, er IDUN Gull Maximized lashes
, den gør mine vipper meget fyldige, og giver et godt lag på vipperne allerede efter første strøg. Børsten er stor og fyldig, dens form gør det dog lidt svært, at komme ind til vipperne i øjenkrogen. Denne mascara kan også godt komme til at klumpe en smule.


Fælles for dem begge er, at designet på dem begge er lækkert og enkelt. Og så er jeg fan af, at mascaraerne er lavet på mineraler, som gør dem gode til sarte øjne samt kontaktlinser. Alt i alt er de begge to anbefalelsesværdige!

IMG_1469 

Tusind tak til Mette fra gettheglow for at fedt samarbejde!