Test af: HairDoctor Silver Shampoo

Sponsoreret indlæg

Jeg har efterhånden prøvet en masse forskellige silver shampoos. Både de dyre og de billige, og man får som regel hvad man betaler for. Jeg er vild med den kolde effekt det giver håret, og så er det en virkelig god og effektivt måde at beholde den kolde tone i håret, istedet for at gå til frisøren og få en kold skyllefarve i håret hver eller hveranden måned. Jeg er kæmpe fan og storforbruger af Silver Shampoo, og det var derfor oplagt at det var mig der fik lov til at teste HairDoctors version, som vi har fået tilsendt af Beautycos. De har et hav af forskellige Silver Shampoos, men det her deres mest solgte, så jeg havde lidt høje forventninger til den inden jeg gik igang. Og indtil videre har den levet op til forventningerne!

Jeg har som sagt prøvet en del af de her blå-lilla shampooer, og jeg må indrømme at den her gør virkelig sit arbejde godt. Den indeholder bl.a arganolie, vitamin E, og hvede proteiner, der er med til at genopbygge, beskytte og give fugt, styrke og glans til håret. De lækre ingredienser gør at den tørre ikke mit hår ud, som jeg har oplevet med de fleste andre jeg har prøvet. Mit hår bliver ikke filteret imens jeg skummer det ind i håret, hvilket selvfølgelig er et kæmpe plus. Det gør også at man ikke behøver at bruge lang tid på at skylle den ud af håret. Et kæmpe plus i min bog er også, at den ikke efterlader mine hænder blå-lilla efter brug, som jeg har døjet meget med til sammenligning med de andre mærker jeg har prøvet. Det er ikke særlig pænt at rende rundt med lilla hænder og negle – det slipper jeg for med HairDoctors. Og det allervigtigste er at den giver håret den perfekte kolde tone, uden at det bliver blåt/lilla. Jeg bruger den 1-2 gange om ugen alt efter hvor koldt jeg gerne vil have det, det justerer jeg lidt ind alt efter humør. Så alt i alt er det her virkelig en anbefalelsesværdig shampoo, som får 5 ud af 5.

Det kan forhandles hos Beatycos, den koster 129,- for 250 ml

17837394_1325390634212619_551667911_o