Test af: Futura Vitaminbjørne

Sponsoreret indlæg

Vi har fået lov til at modtage nogle forskellige produkter fra webshoppen MED24, du kan finde de andre indlæg fra firmaet her.

Det her indlæg skal handle om Vitamin bjørne, hvordan end du synes det lyder så er det vingummi bamser fyldt med masse vigtige vitaminer, her iblandt A, C og D-vitaminer som bidrager til en normal funktion af immunsystemet. Derudover bidrager D-vitamin til at vedligeholde en normal muskelfunktion samt normale knogler og tænder. De er lavet på naturlige farvestoffer og ingen tilsat sukker. Farven kommer fra paprika ekstrakt.

Jeg er personligt rigtig dårlig til at sluge piller, så den her måde at putte vitaminerne ind i vingummi bamse, som smager præcis som de alm. vingummibamser som vi kender dem fra slikposerne, er jo helt genialt. Jeg synes det er en fed måde at sørge for at alle kan være med, hvis man som mig ikke er god til at sluge piller, og heller ikke bryder sig om de alm. vitamin piller. Det gør det lidt sjovere at være voksen og den barnlige sjæl kommer op i en når det er tid en vitamin bjørn! Dåsen med bjørnene indeholder 60 stk, og man skal have spise 2 om dagen, så der er til en måned pr. dåse. Der findes tre forskellige smagsvarianter i dåsen – hindbær, appelsin og blåbær. De forhandles hos MED24, for  71,95 kr.

Produktet er udviklet til børn over 11 år.