Test af: Ecooking E-vitamin Serum

Sponsoreret indlæg

Til lidt af hvert
Denne serum er ikke det første produkt fra det danske brand Ecooking, som APPETIZE har testet. Vi er ret vilde med produkterne fra mærket, og denne serum er heller ingen undtagelse. E-vitamin Serum har en helende og fugtgivende effekt, og kan bruges til alle hudtyper og aldre. Jeg elsker, når ét produkt har flere anvendelsesmuligheder, og når man med god samvittighed kan smøre sine børn med det. Jeg vil nok kalde denne serum for en lille allround problemløser. Den kan blandt andet bruges som aftersun, mod forkølelsessår, til tatoveringer, som fugtbooster, til nyopererede ar eller til meget tørre områder. Den er med beskyttende antioxidanter, hvilket giver de helende egenskaber. Den er selvfølgelig uden parabener og farvestoffer, og så er den økologisk.

Jeg har primært brugt serummet med det formål at give mit ansigt et ekstra skud fugt – for det trænger den virkelig til. Jeg har brugt den hver morgen og aften under mit dag- eller natcreme.  Der skal blot et par enkelte pump til, så den er meget drøj i brug. Huden bliver med det samme meget blød, og produktet tørrer hurtigt ind. Lige i starten kan huden godt se lidt fedtet ud, men det fortager sig meget hurtigt. Duften er meget neutral, hvilket jeg også synes er lækkert. Hvis du er i tvivl om, hvad en serum helt konkret er, kan man kort beskrive det som et transportsystem, der hjælper fugten fra din creme til at trænge bedre ind. Derfor er det en god ide i forhold til maksimal fugt, at kombinere det med en god creme fra eksempelvis Ecooking.
Efter en dag min lille datter skulle hjælpe med madlavningen, brændte hun sig desværre på ovnen. Her var gode råd dyre, så efter en tur under den kolde hane, kom jeg en lille dråbe E-vitamin Serum på. Det fik det til at lindre, og jeg synes faktisk også, at det helede hurtigere. Så skønt med et lille vidundermiddel, som kan anvendes på flere områder.

Ecooking serum findes i 4 forskellige varianter: super serum, fugt serum, E-vitamin serum og acne serum.

20 ml. koster kr. 349