Test af: Danish Skin Care Hudplejesæt

Sponsoreret indlæg

Jeg har i 1,5 mdr. brugt produkterne fra Danish Skin Care. Der er 4 forskellige produkter. En ansigtsvask, en dagcreme, en natcreme, og deres populære Smooth Skin Treatment. Serien indeholder ingen tilstoppende olier, som vil skabe flere hudproblemer for dig – tværtimod indeholder serien en masse fugtgivende ingredienser og fugtbevarende ingredienser, som vil pleje huden optimalt uafhængig af hudtype. Målet er at hjælpe dig til en normaliseret hud, som hverken er tør eller fedtet. Min hudtype er til den fedtede side, så jeg har selvfølgelig valgt den serie der passer dertil. Hvis du har tør hud, så findes produkterne også velegnet til det.

Jeg har altid haft det lidt svært med hudprodukter, for hvad virker og hvad virker ikke? Pris og kvalitet hører selvfølgelig sammen, og jeg har aldrig været helt god til at købe de lidt dyrere produkter, da jeg altid hellere vil bruge lidt flere penge på sko eller tøj. Men efter jeg er blevet ældre, sætter jeg virkelig pris på nogle ordentlig produkter der giver huden næring, og giver huden det den har brug for. Hos Danish Skin Care er det Mads Timmermann som er stifter og ekspert i smuk hud, som har lanceret denne serie. Og her får du 4 produkter til 978,– og så har du til lang tid, da produkterne er drøj i brug.

Mads døjede selv meget med uren hud da han var yngre, og blev så træt af at der ikke var nogle produkter der kunne afhjælpe det, at han selv begyndte at forske i det. Og idag står han med sit eget firma Danish Skin Care og sine egne produkter der har hjulpet rigtig mange mennesker med at komme deres urenheder osv. til livs.

Jeg selv døjer ret meget med, som sagt, fedtet hud og uren hud, og har været træt af det længe, og derfor var det så fedt at Danish Skin Care ville sponsorere de her produkter. Og jeg må sige at det har altså hjulpet. Jeg bruger ansigtsvasken både morgen og aften, den fjerner nemt skidt, snavs, sved, bakterier og hudfedt / olie fra hud og gør din hud klar til resten af produkterne.  Derefter bruger jeg dag cremen som også fungerer som dagcreme, den indeholder også SPF 15, så din hud bliver beskyttet af solen. Fugtighedsbevarende ingredienser forebygger fugttab og holder din hud sund – alt efter om du har fedtet hud eller tør hud. Nat cremen indeholder fuldstændig det samme som dag cremen, den er bare uden SPF 15 i. Men inden jeg påfører nat cremen om aftenen, bruger jeg den der hedder Smooth Skin Treatment. Og jeg mistænker at det er den der gør det store arbejde. Den er yderst skånsom, og den eksfolierer din huds overflade og fjerner hudorme, bumser, talgknopper, solskader, pigmentforandringer, mindsker ar og fjerner trist hud – altså det er næsten for godt til at være sandt hvad den kan! Men den er god nok, den gør det sørme godt. Huden føles ren og velplejet, og er fugtet helt som den skal. Min hud er blevet mere ensformig, og pænere at se på. Jeg døjer heller ikke så meget med fedtet hud mere, som var et af mine større problemer. Så alt i alt gør Danish Skin Care det de lover – smukkere hud. Hudplejesættet finder du på deres hjemmeside her, til 978,-