Test af: ByNoor Hairspray Strong Hold

Sponsoreret indlæg

Jeg bære rundt med næsten halvdelen af Rapunzels hår, så i kan godt regne ud mit hår er ekstra langt. Derfor er det virkelig vigtigt for mig, at min hårlak er effektiv, når der skal laves en håropsætning på mig.

Hårlakken fra BY NOOR, har faktisk overrasket mig positivt, da den er effektiv angående holdbarhed og effektivitet. Den efterlader ikke nogen klatter efter brug og den giver håret den stivelse som der ønskes.

Udover den er effektiv, har den også en lækker duft, som er alfa omega for mit vedkommende, i og med mit hår er så langt, er duften jo næsten altid i nærheden af min næse. Så at jeg føler mit hår har en lækker duft igennem hele dagen, er noget jeg vægter højt, da det er en duft man hverken får hovedpine af eller bliver træt af.

Helt klart et produkt jeg vil anvendt og reklamere for, da mange af mine veninder har det på samme måde angående hårlak.
En hårlak du ikke går galt i byen med, da dit hår forbliver hvor du har sat det.