Test af: Beauté Pacifique ”Double Action Facial Scrub” & ”Anti-Age Creme”

Sponsoret indlæg

De fleste vil gerne undgå rynker og uren hud, og selvom jeg ”kun” er 25 år, så kan jeg begynde at se små rynker omkring øjnene. Netop derfor er det oplagt, at jeg i en periode på 2 uger har testet Beauté Pacifiques Double Action Facial Scrub og Anti-Age creme.

Ansigts scrubben bruges til at fjerne urenheder og døde hudceller, og skal påføres 1-3 gange om ugen. Jeg gør først mit ansigt vådt, og tager derefter en ”klat” på fingerspidserne og masserer ind i huden. Derefter lader jeg det tørre i ca. 20 minutter, vasker det af med lunkent vand, og huden virker efterfølgende ren og frisk. Efter de 2 ugers brug kan jeg se lidt færre urenheder omkring min næse, og egentligt bare en sundere hud. Et lille minus ved scrubben er den begrænsede mængde af ”korn” i cremen, da jeg ofte ikke kunne mærke kornene, når jeg påførte den.

Når jeg har skyllet scrubben af, påfører jeg et tyndt lag af Anti-Age Cremen i hele ansigtet og på halsen. Cremen skal med A-vitamin forebygge og reparere bl.a. rynker og solskader, samtidig med, at den skal bekæmpe fedtet og uren hud. Cremen er behagelig at påføre, og huden virker efterfølgende hverken fedtet eller skinnende – hvilket for mig er det vigtigste at undgå, når jeg bruger en creme. På de to uger jeg har brugt cremen, har jeg ikke kunne se de store forskelle på mine små rynker, men jeg har i stedet fået en dejlig frisk hud.

Begge produkter oser af kvalitet med sine naturlige ingredienser, hvilket også kan ses på prisen, da produkterne er i den dyrere ende.

Beauté Pacifiques Double Action Facial Scrub koster kr. 199,-

Beauté Pacifiques Anti-age creme koster kr. 349,-