Test af: Australian Gold produkterSponsoreret artikel

Selvom sommerferien for mange er ved at være ovre, er der sikkert en del, der kan prale med en tur ned til sydens sol i sensommeren og hen mod efteråret. Og så er solcremen et must under de skadelige stråler. Det vigtigste formål er selvfølgelig at beskytte dig selv og dine kære mod hudkræft, men en slem forbrænding kan virkelig være ødelæggende for hele din ferie. Tro mig – jeg har nemlig været der!

Med produkter fra Australian Gold er du godt beskyttet. Beautycos har sponsoreret to forskellige produkter fra brandet, som har et bredt sortiment. Og da jeg netop er hjemvendt fra de sydlige himmelstrøg med blå himmel og en bagende sol, er produkterne virkelig sat på prøve.

Australian gold kendes også fra de små automater i solcenterne. Her må jeg dog indrømme, at jeg ikke har trådt mine ben siden slut 90’erne, så om produktet stadig findes her, skal jeg faktisk ikke gøre mig klog på.
Når det er sagt, så er Australian Gold et af de mest førende mærker i verden indenfor solbeskyttelse til både solarium og udendørs brug.
Mine testprodukter bestod af Spray Gel Sunscreen Bronzer faktor 15 samt Premium Coverage Continuous Spray Sunscreen faktor 30.
Først og fremmest vil jeg rose begge produkter for deres nemme påføring. Ingen klistrede fingre og ivrige hænder, der gnider op og ned ad kroppen for at få cremen til at trænge ind. Især Continuous Spray har en hel formidabel vinkel på sprayhætten, således det faktisk også er muligt at ramme dig selv på ryggen. Produkterne skal lige tørre ind, hvilket de gør relativt hurtigt. Især med Spray Gel kan din hud blive lidt glinsende og virke fedtet til den er helt absorberet. Continuous Spray trænger rigtig hurtigt ind.
Selvom produkterne er meget vandfaste, oplevede jeg dog, at det ikke var helt nok. Jeg vil derfor anbefale, at man tager et ekstra lag på efter badning.
Produkterne indeholder samtidig med de beskyttende ingredienser en del plejende stoffer såsom solsikkefrø og australsk tetræolie. Derudover er der flere produkter i serien der samtidig indeholder bronzer, så du optimerer din brune farve under solbadningen. Jeg prøvede Spray Gel med bronzer, som indeholder naturligt karamel til at give en mørkere glød. Men jeg må dog indrømme, at den ikke havde den store effekt på mig. Det er første gang jeg bruger bronzer under solbadning, og jeg forventede nok et mere synligt resultat, hvilket jeg umiddelbart ikke kunne se. Selve duften af cremerne er indbegrebet af sommerferie, men er for min smag en tand for meget. Det er selvfølgelig en individuel holdning, men personligt er jeg mere til noget der er lidt mere neutralt.
Alt i alt levede begge produkter dog op til mine forventninger om god beskyttelse, og jeg kunne komme igennem ferien uden at gå krebserød rundt, og blot nyde solen med god samvittighed.

Begge produkter kan købes hos Beautycos. Spray Gel Sunscreeen Bronzer faktor 15 står til 125,- 

Og Premium Coverage Continuous Spray Sunscreen faktor 30 står til 159,-