Stor gratis musikalsk oplevelse i AKKC

Tekst: Pressemeddelelse (AKKC) Foto: Prinsens Musikkorps

Aalborghallen fyldes 4. september til Musikalsk Topmøde med et festfyrværkeri af en koncert, hvor Prinsens Musikkorps sætter fokus på Aalborg. Koncerten er en åben og gratis oplevelse for alle.

 

Der bydes nu indenfor til en festlig koncert med Prinsens Musikkorps i front i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fredag 4. september kl. 19. Koncerten er med gratis entré, og den indledes af borgmester Thomas Kastrup Larsen. Derudover vil publikum også kunne møde et halvt hundrede af de dygtige elever fra Aalborg Kulturskole, der bidrager med alt fra ballet, slagtøj og messingklang til de skønne stemmer fra Klarup Pigekor. Desuden medvirker den forrygende musicalsanger Christoffer Brodersen, så koncerten vil byde på et både bredt og blandet, musikalsk repertoire.

 

Et helt særligt orkester
Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre professionelle orkestre. Orkestret er egentlig hjemmehørende i Skive, men et helt særligt samarbejde fører dem nu længere nordpå.

  • Prinsens Musikkorps har et helt specielt forhold til Aalborg, der jo er en garnisonsby, så vi syntes det ville være skønt at fejre trænregimentets mangeårige samarbejde med byen ved en lille festkoncert, fortæller orkesterchef Leo Pedersen.

 

Koncerten dirigeres af Peter Ettrup Larsen, der kender byen særligt godt.

  • Jeg bor selv i Aalborg, så det er en kæmpe fornøjelse at få lov til at være med til at fejre min personlige yndlingsby, fortæller han.


Prinsens Musikkorps fotograferet i og ved musikhuset på Skive Kaserne.

Sikker koncert i en Corona-tid
AKKC sørger for, at alle forholdsregler i forbindelse med Corona er opfyldt til punkt og prikke.

 

  • Selvom det vil være sikrere at gå til denne koncert, end at gå ned at handle, er der dog stadig stor risiko for, at man vil gå gladere hjem, forklarer Peter Ettrup Larsen med et glimt i øjet.

 

Koncerten med Prinsens Musikkorps den 4. september kl. 19.00 i Aalborghallen varer ca. en time. Der er gratis entré til koncerten, men der skal reserveres en plads. Det gøres enten på orkestrets hjemmeside www.prinsensmusikkorps.dk eller på www.akkc.dk.