Skovrock er tilbage og fejrer det med juletilbud

PRESSEMEDDELELSE Skråen - Foto: Per Lange

Skovrock Julepakke til halv pris

Efter 2 år uden koncerter i Skovdalen i Aalborg er Skovrock næste sommer endelig tilbage i de vante omgivelser.
Velkommen til et festprogram med 4 fantastiske aftener i Danmarks hyggeligst omgivelser.

18. juni – GNAGS + support

13. aug – LARS LILHOLT BAND + support

20. aug – JONAH BLACKSMITH + support

26. aug – QUEEN MACHINE + LUFTENS HELTE

Entreen er kun 295 kr pr. aften incl. gebyr.

Og hvorfor nøjes med en eller to koncerter, når der som en særlig julegave kan købes en samlet pakke, som giver adgang til alle 4 aftener i Skovdalen.

Prisen for Skovrock Julepakken er kun 595 kr i alt 

incl.gebyr

 

 

GNAGS

Bandet der har fejret deres 50 års jubilæum, besøgte første gang Skovdalen i 2016, og her oplevede publikum et helt forrygende og velspillende band med Per Chr. Frost som musikalsk indpisker og (selvfølgelig) en energisk, ustyrlig og veloplagt Peter A.G. der fik hele Skovdalen til at gynge. Når man så samtidig kan præsentere en sætliste af hits som Gnags, så bliver det bare godt.

De har været der flere gange siden, og det er bare noget helt særligt og noget helt godt at se 5000 publikummer danse sammen med Peter A.G. og resten af holdet til de udødelige hits.

 

LARS LILHOLT BAND

…også kaldet ”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de hver sommer turneret ..og igen i 2022 vil Lars Lilholt Band tage rundt i Danmark.
Det otte mand store orkester, der altid er en solid og meget velspillende maskine, vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, kommer ”ud over kanten” og skabe en fest af de store.

Der var rekordmange publikummer til koncerten i Skovdalen sidste da Lars Lilholt Band spillede. En fantastisk bedrift der helt sikket skyldes at Lars Lilholt Band altid leverer en enestående og medrivende koncert, men også at Lars Lilholt Band aldrig er stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Det er netop derfor at de år efter år kan trække stort publikum, og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

I sætlisten finder man altid sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog  som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian!

 

JONAH BLACKSMITH

Efter to forrygende udsolgte koncerter i Skråens Royal Stage er Jonah Blacksmith klar til at indtage Skovdalen.

Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy, og består af Thomas og Simon Alstrup, samt Søren Bigum, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen, Lasse Alstrup, og Thor Kortegaard.

De elsker at spille i Aalborg foran et altid dedikeret publikum. Deres seneste udspil “Brothers” udkom i 2020 og høstede stor ros og lage bare til det tårnhøje niveau Jonah Blacksmiths smukke sange har.

 

QUEEN MACHINE

Utrolig populære Queen Machine er klar til at indtage Skovdalen i 2022.

De har solgt ud utallige gange på Skråens Royal Stage og der var også udsolgt til den planlagte koncert i 2020.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

 

 

Køb billetter her 

 

Tilbuddet gælder indtil 1. Februar 2022.