Sigurd Barrett klar med ny populær teaterkoncert

PRESSEMEDDELELSE - Musikkens Hus

Sigurd Barrett er tilbage med en ny teaterkoncert for hele familien: Sigurd fortæller om naturvidenskab. Teaterkoncerten kommer oven på succesen, Sigurd fortæller Danmarkshistorie, som spillede for udsolgte sale i hele landet. Søndag 19. februar sætter han gennem leg og sang skarpt fokus på vores fantastiske verden og alle dens utrolige fænomener i Musikkens Hus.

Tag med Sigurd tilbage til da universet blev født. Sigurd fortæller om naturvidenskab indeholder masser af sjove, skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter samt byder på leg og læring for hele familien. Der er både dansere, musikere, sangere, skuespillere og illustrationer – og superseje hologrammer af både mennesker og dyr. Ja, du læste rigtigt. Under forestillingen, kan du blandt andet opleve en levende dinosaur bevæge sig ind midt på scenegulvet.

Forestillingen bygger på bogen af samme navn, der sidste år blev kåret som Årets Børnebog. Sammen med multikunstneren Eskild Dohn har Barrett udviklet sange, film, brætspil og denne bog, der introducerer både børn og voksne for naturvidenskabens utrolige verden. I forestillingen tager de publikum med på en formidabel rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab – for hvordan skal man ellers kunne besvare livets allerstørste spørgsmål?

Publikum møder nogle af de mest fantastiske naturvidenskabsfolk: Blandt andet Tycho Brahe, H.C. Ørsted og Niels Bohr. Forestillingen rummer også fortællingen om, hvor vigtigt det er, at vi lærer at passe godt på vores jordklode. Og så danner den grundlag for gode og vigtige snakke bagefter.

Naturvidenskab for børn og voksne

Ligesom bogen, Sigurd fortæller om naturvidenskab, er målgruppen for teaterkoncerten 5 til 100 år.

  • Der er mange, der tror, at både børn og voksne måske har svært ved at forstå naturvidenskab, og at det er svært tilgængeligt, men faktisk er både børn og voksne nysgerrige: Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Og hvad er det for en masse spørgsmål, vi egentlig gerne vil have svar på? – siger Sigurd Barrett.

 

Forestillingen er for både børn, forældre og bedsteforældre, der gerne vil lege og lære. Med de fantastiske børnedansere og børneorkestret når forestillingen helt ud til alle aldersgrupper.

 

Hvad: Sigurd fortæller om naturvidenskab
Hvor: Koncertsalen i Musikkens Hus
Hvornår: Søndag 19. februar 2023 kl. 14:00